Çakma zihniyet

Çakma zihniyet

Başbakan Erdoğan Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm töreninde konuştu: Kentsel dönüşüme karşı çıkanlar var. Biz çakma zihniyetlerle yürümüyoruz.

İstanbul Gaziosmanpaşa, tarihi bir güne ev sahipliği yaptı. Başbakan Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm töreninde on binlerce kişiye konuştu.
İşte Erdoğan'ın açıklamaları:

Sevgili Kardeşlerim, bugün sizlerle tarihi bir anı yaşıyoruz. Bugüne kadar hiçbir hükümetin göze alamadığı, başaramadığı dönüşümü sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz.

Tüm kardeşlerimin duasıyla adeta tarihi yeniden inşa ediyoruz. İstanbul genelinde 32 bin 905, Diyarbakır'da 370 Türkiye genelinde 33 bin kentsel dönüşümünü gerçekleştirmiş olacağız. Hedefimiz 2013 yılında 200 bin 2014 yılının sonuna kadar 400 bin konutun dönüşümünü başlatmış olmak.

YÜZLERİ HİÇ KIZARMADI
Hiç kimse kusura bakmasın biz aziz milletimizi kapısı penceresi dökük yerlerde oturtamayız. Türkiye büyürken, küresel bir güç haline gelirken vatandaşımızı sağlıksız yapılara mahkum edemeyiz. 10 yılı aşkın süredir hizmetinizdeyiz. Biz size efendi değiliz.

Biz tarihe kayıt düşüyoruz. Bu tarihi sizlerle inşa ediyoruz. Kentsel dönüşüme karşı çıkanlar da var. Biz çakma zihniyetlerle yürümüyoruz. Biz bu ülkede halkımın kökenine hitabeden zihniyetle yürüyoruz.

Muhalefetin bir konuda, "Teşekkür ederiz iyi yaptınız" dediğinizi duydunuz mu. Dünya, "Siz sessiz bir devrim yaptınız" diyor ama onlar... Bir kere olsun yüzlerinin kızardığını gördünüz mü. Bunların iktidar tasavvurları hiçbir şey yapmamak ve yaptırmamak üzerinedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.