Çağdaş transferi iptal

Çağdaş transferi iptal

Konya Anadolu Selçukspor’da dış transferde ilk imzayı atan Çağdaş Topal ile olan sözleşme feshedildi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçcukspor’da yeni sezon için hazırlıklar devam ediyor. Kadroyu güçlendirmek adına transfer harekatını sürdüren yeşil beyazlılar, sezon başında ilk anlaştıkları Çağdaş Topal ile ise yolları ayırdı.

AİLEVİ NEDENLERLE İPTAL

Alınana bilgilere göre oyuncunun bazı ailevi nedenler ile ilgili olarak Konya Anadolu Selçukluspor yönetimine başvurduğu öğrenildi. Ailevi nedenlerle Trabzon dışında bir takımda oynamak istemediğini belirten oyuncunun bu talebi üzerine Anadolu Selçukspor oyuncunun sözleşmesini iptal etti. Dış transferde ilk imzayı atan Çağdaş Topal yeşil beyazlılarla 1 yıllık anlaşma sağlamıştı.

DÜZYURT İLE ANLAŞTI

Bu arada yeşil beyazlılarla sözleşmesini fesheden Çağdaş, Spor Toto 2. Lig’in yeni ekibi Düzyurtspor ile anlaşma sağladı.  Teknik direktör Ömer Ortakudaş, her konuda anlaştıkları 28 yaşındaki Çağdaş ile 2 gün içerisinde resmi sözleşme imzalayacaklarını söyledi. İhtiyaçları olan bir mevkiye takviye yaptıklarını ifade eden Ortakudaş, "Çağdaş hem yetenekli hem de tecrübeli bir futbolcu. Transferi ile kadromuzu güçlendirdik. Kendisi ile anlaştığımız için mutluyuz. Bu transfer hem kendisine hem de Düzyurtspor'a hayırlı uğurlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.