Cadde Ortasında Kendini Yakmaya Kalktı

Cadde Ortasında Kendini Yakmaya Kalktı

Nevşehir'de bir genç cadde ortasında üzerine benzin döküp kendisini ateşe verdi.Olay, Yeni Mahalle Lale Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik rahatsızlığı bulunan Halil K. (23) cadde üzerine gelerek üzerine benzin döküp...

Nevşehir'de bir genç cadde ortasında üzerine benzin döküp kendisini ateşe verdi.

Olay, Yeni Mahalle Lale Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik rahatsızlığı bulunan Halil K. (23) cadde üzerine gelerek üzerine benzin döküp kendini yaktı. Askerden izinli olarak geldiği ve uyuşturucu aldığı öğrenilen Halil K., bunalıma girdikten sonra Lale Caddesi'ne gelerek üzerine benzin döküp ateşe verdi. Görgü tanıkları, alev alan Halil K.'nın "ülke IŞİD'ci, İrancı, Suriyeli doldu. Bizi mahvedecekler ve uyuşturucu kullanmayın, iyi bir şey değil." diyerek bağırdığını söyledi.

Vatandaşlar ve esnaf tarafından söndürülen Halil K., olay yerine gelen 112 Acil Servis personeli tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa bindirilerek Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinde benzinin tekrar alev almaması için yoğun güvenlik önlemi aldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.