Buzlu Su İle Dönercilere Meydan Okudu

Buzlu Su İle Dönercilere Meydan Okudu

ALS hastalarının durumuna dikkat çekmek için başlatılan 'buzlu su' kampanyası çiğ gibi büyüyor. Taksim'deki bir dönerci de kampanyaya başına buzlu su dökerek katıldı ve dünyadaki bütün dönercilere meydan okudu. Ancak kampanyaya maddi...

ALS hastalarının durumuna dikkat çekmek için başlatılan 'buzlu su' kampanyası çiğ gibi büyüyor. Taksim'deki bir dönerci de kampanyaya başına buzlu su dökerek katıldı ve dünyadaki bütün dönercilere meydan okudu. Ancak kampanyaya maddi destek sağlayıp sağlamadığı bilinmiyor.

ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan 'buzlu su' kampanyasına dünyadaki birçok ünlü isim katıldı. Türkiye'de de çok sayıda insan başına buzlu su dökerek kampanyaya destek verdi. Fakat, bağış yapılması yerine bunun bir moda haline geldiği belirtilerek kampanyayı eleştirenler de var.

Taksim'de dönercilik yapan Hayri Baş da başına buzlu su dökerek bütün dönercilere meydan okudu. Turistlerin şaşkın bakışları arasında bir kova suyu başından aşağıya boşaltan Taş, "Buzlu su kampanyasına ben de katılıyorum. Taksim'deki ve bütün dünyadaki dönercilere meydan okuyorum." dedi. Taş'ın meydan okuduğu diğer dönerciler ise meslektaşlarının bu girişimini saygıyla karşıladıklarını ve yaptığı hareketin kendilerini de temsil ettiğini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.