Buzçelik, iftar geleneğini devam ettirdi

Buzçelik, iftar geleneğini devam ettirdi

Termiz Cihazlar sektörünün lider firmalarından Buzçelik, geleneksel hale getirdiği iftar yemeği ve konferans organizasyonunu önceki gün Bera Otel Kubbeli Salon’da fasıl eşliğinde gerçekleştirdi.

Buzçelik yönetiminin, misafirlerle tek tek ilgilendiği iftar yemeğine firmanın dost ve müşterileri katılırken, İklimlendirme Soğutma ve Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  ve Friterm AŞ Genel Müdürü Naci Şahin, sektörel konuların ele alındığı konferans verdi.
Buzçelik’in sektörün önde gelen firmalarından olduğunu ifade eden Şahin, soğutma teknolojisinde çağın gereklerini yerine getirmek ve gelişmeleri yakından takip etmenin önemine değindi. Çok sayıda davetlinin katıldığı konferanstan, Konya’da faaliyet gösteren sektör temsilcileri oldukça memnun ayrıldılar. Buzçelik Yöneticisi Mustafa Küçükarpacı, iftar yemeğiyle dost ve müşterilerini bir araya getirmenin yanı sıra sektörel gelişmelerin de yakından takip edilmesi için bu tür konferans çalışmalarına ağırlık verdiklerini vurguladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.