Buz Pateni Pistinde Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Buz Pateni Pistinde Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Buz Pateni Pistinde yenileme ve tadilat çalışmaları tamamlandı. 8 Şubat 2016 tarihinde alt yapı değişikliğinden dolayı faaliyetlerine, vatandaşla...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Buz Pateni Pistinde yenileme ve tadilat çalışmaları tamamlandı. 8 Şubat 2016 tarihinde alt yapı değişikliğinden dolayı faaliyetlerine, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla bir müddet ara veren Anadolu Harikalar Diyarı Buz Pateni Pistinde yapılan yenileme çalışmaları sona erdi.

Uygulanan yeni yöntem ve sistem ile Türkiye’deki ve dünyadaki diğer buz pateni pistlerine de örnek olmayı hedefleyen Anadolu Harikalar Diyarı Buz Pateni Pisti tamamen Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Teknik hizmetler biriminin oluşturduğu alt yapı ve donanım ile yeni dönemde hizmet verecek.

Mevcut sistem içerisindeki su ve glikol boşaltılıp sıcak su ile pistin üzerindeki buzların eritilmesi ile başlayan çalışmalarda XPS yalıtım, alt yapı boru değişikliği, 90 mm XPS yalıtım levhası, Buz Üzeri Led aydınlatma, tribün koltuk değişimi, kolon boyama, Buz Pateni Pisti zemini alt yapısı, çocuk oyun alanı, soyunma odaları, ışıklandırma, havalandırma ve ısıtma sistemleri başta olmak üzere bir çok bölümde yenileme ve iyileştirme çalışmaları yapıldı.

Oldukça yoğun ilgi gösterilen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Buz Pateni Pisti yeni yüzü ve yeni görünümüyle vatandaşlarımızı bekliyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.