Büyükşehir'in web sitesi zirvede

Büyükşehir'in web sitesi zirvede

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin web sayfası www.konya.bel.tr, bu yıl Ocak ayında geçtiğimiz yılın aynı ayına göre ziyaretçi sayısını yüzde 30’un üzerinde artırarak Türkiye’de Büyükşehirler arasında üçüncü oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin web sayfası www.konya.bel.tr, bu yıl Ocak ayında geçtiğimiz yılın aynı ayına göre ziyaretçi sayısını yüzde 30’un üzerinde artırarak Türkiye’de Büyükşehirler arasında üçüncü oldu. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi olan www.konya.bel.tr, ziyaretçi sayısını her geçen gün artırıyor. Şehir kameraları, Şehir Rehberi, e-belediye hizmetleri, ATUS, web tv, 360 derece sanal tur ile Büyükşehir Belediyesi’nin pek çok hizmetine sağladığı kolay ulaşım ve Konya’yı tanıtan bölümleriyle ilgi gören www.konya.bel.tr, bu yıl Ocak ayında geçtiğimiz yılın aynı ayına göre ziyaretçi sayısını yüzde 30’un üzerinde artırarak Türkiye’de Büyükşehirler arasında üçüncü sırada yer aldı. 1 Ocak - 31 Ocak 2014 tarihleri arasında 994 bin 140 sayfa görüntülemenin olduğu www.konya.bel.tr, bu yıl aynı tarihler arasında 1 milyon 347 bin 124 kez görüntülendi. Sitedeki Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi (ATUS) sayfası, 1 Ocak - 31 Ocak 2014 tarihleri arasında 20 bin 89 kişi tarafından görüntülenip 112 bin 362 sms talebi alırken; bu yıl aynı tarihlerde 52 bin 854 sayfa görüntüleme, 441 bin 212 sms talebi oldu.

CANLI YAYIN KAMERALARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde başta yeni stadyum olmak üzere şehrin tarihi ve turistik yerlerine konulan, ayrıca Şeb-i Arus törenlerini canlı olarak izleme imkanı sunan kameralar da web sitesi üzerinden dünya genelinden on binlerce kişiye ulaşıyor. Web sitesi üzerinden toplam canlı yayın izleme oranları da 2014 yılı Ocak ayında 2 milyon 691 bin 211 iken 2015 yılı Ocak ayında 8 milyon 480 bin 139 oldu. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi, Türkçe, İngilizce, Almanca, Japonca, Korece, Fransızca ve Farsça yayınlarını da sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.