Büyükşehir Belediyesi 2 Bin 23 Çocuk Sünnet Ettirecek

Büyükşehir Belediyesi 2 Bin 23 Çocuk Sünnet Ettirecek

Erzurum Büyükşehir Belediyesi il genelinde 2 bin 23 çocuğu sünnet ettirecek.Erzurum Büyükşehir Belediyesi il genelinde geniş katılımlı bir sünnet organizasyonu düzenleyecek. Şehir merkezi ve 20 ilçede gerçekleştirilecek organizasyonda,...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi il genelinde 2 bin 23 çocuğu sünnet ettirecek.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi il genelinde geniş katılımlı bir sünnet organizasyonu düzenleyecek. Şehir merkezi ve 20 ilçede gerçekleştirilecek organizasyonda, maddi durumdan yoksun olan dar gelirli ailelerin çocukları sünnet ettirilecek. Sünnet olacak toplam 2 bin 23 çocuğun ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurum olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediğini ifade ederek, "Dar gelirli ailelerin çocuklarını sünnet ettireceğiz. Bu aktivite kent merkezi ve 20 ilçemizde yapılacaktır. Organizasyondaki temel amaç, maddi durumu iyi olmayan ebeveynlere çocuklarının bu mutlu gününde destek olmaktır. Sünnet şölenlerinde yavrularımızın bütün ihtiyaçları kurumumuz tarafından karşılanacaktır." dedi. Bu arada, sünnet şölenleri 18 Ağustos tarihinden itibaren Aşkale'den başlayarak diğer ilçelerde de devam edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.