Büyükkoyuncu ödülleri topladı

Büyükkoyuncu ödülleri topladı

Özel Büyükkoyuncu Anadolu ve Fen Lisesi'nin, 2009-2010 eğitim-öğretim yılında proje alanında ulusal ve uluslararası yarışmalarda 15 madalya kazandığı bildirildi.

Okul Müdürü Hanifi Davarcı, Selçuk Otel'de düzenlenen değerlendirme toplantısında, eğitimin gülen yüzü olma düşüncesiyle hareket ettiklerini söyledi. 
Üniversiteye öğrenci yerleştirme, olimpiyat, proje, sosyal kulüp faaliyetleri ile 2009-2010 eğitim öğretim yılını başarılarla taçlandırdıklarını ifade eden Davarcı, Türkiye genelinde başarılarından söz edilen bir okul haline geldiklerini belirtti. Özel Büyükkoyuncu Fen Lisesi'nin 2009 ÖSYS'de üniversiteye öğrenci yerleştirmede Konya birincisi olduğunu ifade eden Davarcı, ''Okulumuz, 2009-2010 eğitim-öğretim yılında uluslararası ve ulusal toplam 15 madalya ile Konya'nın eğitimde gülen ve güldüren yüzü olmuştur'' dedi. Davarcı, Uluslararası Eğitimde Bilişim Kültürü Olimpiyatı'nda (e-biko) 2 dünya derecesiyle organizasyona damgalarını vurduklarını anlatarak, şunları kaydetti: ''Toplam 32 ülkenin katıldığı olimpiyatlarda okulumuzdan Yavuz Cemal Sakarya ve Ahmet Safa Orhan programlama kategorisinde 'Optik Form Tanımlama ve Analiz Yöntemi' adlı projesiyle dünya birincisi olmuştur. Burak Kenanoğlu ve Said Kurt da Ar-Ge kategorisinde 'Rehber Radyo ile Etkileşimli Müze Gezilmesi'' projesiyle juri özel ödülüne layık görülmüştür. Yine bir çok ulusal ve uluslararası alanda dereceler elde eden okulumuz, 2009-2010 eğitim-öğretim döneminde önemli başarılara imza atmıştır.''

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.