Büyük Doğu Konya Temsilciliği açıldı

Büyük Doğu Konya Temsilciliği açıldı

Büyük Doğu Akıncıları Derneği teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Dernek Ankara’nın ardından ikinci temsilciliğini Konya’da açtı. Derneğin Konya Temsilcisi Dr. Nevzat Şipleme, “Bağımsız, güçlü, Müslüman yeni Türkiye idealinin takipçileriyiz” dedi.

Büyük Doğu Akıncıları Derneği Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları kapsamında ikinci temsilciliğini Konya’da açtı. Büyük Doğu Akıncıları Derneği Konya İl Temsilciliği açılışını bir gece önce düzenlediği “Konya’dan Gazze’ye Bir Nefes” programı ile duyurdu.
Temsilcilik Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Yusuf Kaplan, Büyük Doğu Akıncıları Derneği Başkanı Mehmet Ali Bayram, Milat Gazetesi Yazarı Tayyar Tercan, Kökler Derneği Başkanı Saadeddin Ustaosmanoğlu, Hüda Par Konya İl Başkanı Mehmet Zülfi Tan, Büyük Doğu Akıncıları Derneği Ankara İl Temsilcisi Cengiz Mirza, Konya, Ankara,, Aksaray ve İstanbul’dan bir çok kişinin katılımı ile gerçekleşti.

whatsapp-image-2024-10-14-at-09-38-59-3.jpeg

İSLAM TEMELLİ YAŞAM TARZI

Açılış töreninde bir konuşma yapan Büyük Doğu Akıncıları Derneği Konya İl Temsilcisi Dr. Nevzat Şipleme şunları söyledi: “Bizler dünyanın her anlamda kaosa sürüklendiği, insanın anlam kaybı yaşadığı bu zaman diliminde, çözümün İslam temelli yaşam tarzı ve değerler dünyası olduğuna iman etmiş olanlarız. Bizler, idealsizlikten kıvranan insanoğlunun kusmuğu olmaktan öteye geçememiş Batı medeniyeti denilen kötülük projesine karşılık aydınlık yol olarak çağın ahlak merkezli buhranına, kendisini bilgi-teknoloji ve birey felsefeleri içinde kaybolmuş insanına kendisini bulduracak, yeni insan için yeni nizamın tanıtılması ve teklif edilmesi gerektiğine inananlarız.

whatsapp-image-2024-10-14-at-09-38-59-1.jpeg

Bizler Tevhit sancaklarıyla cepheye koşup vatanı işgalden kurtaran atalarımızın devamı olarak, bir Yahudi tezgahı halinde yeniden bir işgal denemesi olan 28 Şubat ihanetine karşı Müslüman Anadolu’nun bin yıllık iradesini ve istikbalini, bedeli işkence, zindan ve şehadet olmuş olsa da bu bedelleri ödeyerek savunduğumuz gibi; Siyonist-Sabataist-Fetöist düzenin üzerimizde ki zulmü henüz bitmeden, bir çoğumuzun mahkemeleri henüz devam ederken tankların önüne tekrar atılmaktan geri durmamış son işgal denemesi olan 15 Temmuz ihanetine karşı canını siper etmiş şehitlerimizin şahitliğinde söyleyebiliriz ki bağımsız, güçlü, Müslüman yeni Türkiye idealinin hem fikri iradesi hem de koruyucu takipçileriyiz” dedi.

whatsapp-image-2024-10-14-at-09-38-59-5.jpeg

MÜSLÜMANLAR BİR DAVA EDİNMELİ

Büyük Doğu Akıncıları Derneği Başkanı Mehmet Ali Bayram ise şunları söyledi: “Gazze’deki katliamda aslında Müslümanların en hazırlıksız yakalandığı nokta şuursuzluktur. Bir dava edinemeyişi idi, nizamı bulamayışı idi. İşte bu noktada bizim derneğimizin inşallah Türkiye’nin 81 ilinde açılarak bu şuurlanmada Büyük Doğu davasının toplum gündeminde yer bulmasında bir mihenk taşı olacağına inanıyorum.”
Büyük Doğu Akıncıları Derneği Aksaray İl Temsilcisi Ramazan Bora da Necip Fazıl Kısakürek’in “Sakarya” şiirini okudu.
HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.