Buruk sevinç

Buruk sevinç

Galatasaray maçından 1 puanla ayrılan Torku Konyaspor'da buruk bir sevinç yaşanırken, yeşil-beyazlı ekipte Antalyaspor maçı hazırlıkları bugün başlayacak

Torku Konyaspor, Trabzonspor’dan sonra Galatasaray’ı da elinden kaçırdı ve 1 puanla yetindi. Spor Toto Süper ligde, düşme hattının üzerinde yer alan ve tehlikeyi atlatamayan Torku Konyaspor, lig ve kupada sıkıntılı dönem geçiren Galatasaray ile berabere kalarak 1 puanla teselli buldu. Galatasaray karşısında, oyunu orta alanda kontrol ederek, iyi defans yapan ve rakibine gol şansı tanımayan Kartallar, ileride iyi organize olamayınca gol atma başarısını gösteremedi.

Torku Konyaspor, Galatasaray beraberliğiyle, son iki maçta 4 puan alarak puanını 32’e yükselterek 13. sıradaki yerini korudu. Sarı-kırmızılı takıma karşısında, ligin ikinci yarısında ikinci golsüz beraberliğini alan Kartallar, bu dönem içerisinde oynadıkları 10 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Attığı 13 gole karşılık kalesinde ise 11 gol gördü. Yeşil-beyazlılar, 14 maçtır yenemediği Galatasaray karşısında da son 15 maçta 3. beraberliğini elde etti.

Torku Konyaspor’da, futbolcular dün dinlendi. Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçının hazırlıkları bugün başlayacak. Takımda, tedavisi sürdürülen Mehmet Güven dışında eksik yok. Kaptan Erdinç kırmızı kart cezasını tamamladı ve Antalya maçı kadrosunda yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.