Buruk anneler günü

Buruk anneler günü

Kayseri'de 2 yıl önce şeker toplamak için evden ayrılan ve öldürüldüğü ortaya çıkan 3 çocuktan 2 kardeşin annesi Leyla Tekin, Anneler Günü'nde çocuklarının mezarı başına gelerek, "Onlar bana gelemedi

Kayseri'de 2 yıl önce şeker toplamak için evden ayrılan ve öldürüldüğü ortaya çıkan 3 çocuktan 2 kardeşin annesi Leyla Tekin, Anneler Günü'nde çocuklarının mezarı başına gelerek, "Onlar bana gelemedi ben evlatlarımın yanına gittim" dedi.
Kayseri'nin Talas ilçesinde 2 yıl önce Ramazan Bayramı'nda şeker toplamak için evden ayrılan ve kendilerinden 552 gün haber alınamayan Türkan Ay ile Dilruba Tekin ve Ahmet Tuna Tekin kardeşlerin cesetleri, Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde bulunmuştu.
Anneler Günü'nde çocuklarının yanında olamayışının üzüntüsünü yaşayan Dilruba ile Ahmet Tuna'nın annesi Leyla Tekin, çocuklarının kabri başına gelerek onlara dua etti. "Onlar bana gelemedi, ben evlatlarımın yanına gittim" diyerek gözyaşları içerisinde çocuklarının mezar taşlarını okşayan anne Tekin, "Yavrularım hayattayken parktan topladığı çiçekleri getirir benim her zaman mutlu olmamı isterlerdi" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.