Bursalı Pinto Kartal'a doğru

Bursalı Pinto Kartal'a doğru

Torku Konyaspor'da, Gekas'la yolların ayrılma ihtimaline karşı yeşil-beyazlı yönetimin B planını devreye soktuğu öğrenildi. Yeşil-beyazlılar dümeni Bursaspor'un Şilili santraforu Pinto'ya çevirdi. Kaleci konusunda ise yerli ısrarı devam ediyor

Torku Konyaspor'da, Gekas'la yolların ayrılma ihtimaline karşı yeşil-beyazlı yönetimin B planını devreye soktuğu öğrenildi. Yeşil-beyazlılar dümeni Bursaspor'un Şilili santraforu Pinto'ya çevirdi. Kaleci konusunda ise yerli ısrarı devam ediyor.

 

Torku Konyaspor’da, yabancı forvet oyuncusu transferi  için çalışmalar sürdürülürken, kaleci transferinde hedef yeni isimlere çevrildi. Gekas’la yolların ayrılma ihtimaline karşılık forvete daha kariyerli bir futbolcu transfer etmeyi amaçlayan Torku Konyaspor transfer komitesi, ismi açıklanmayan 3-4 futbolcuyla görüşmeler yapıyor. Bu futbolculardan birinin takıma kazandırılmasıyla çalışmalar bu kez yerli forvet ve kaleci transferine çevrilecek. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Bursaspor’un yeni sezon kadrosunda düşünmediği forvet oyuncusu Pinto’nun da Konyaspor’un listesine girdiği öğrenildi. Şilili oyuncunun Daum'la ters düştüğü için kadroya giremediği öğrenilirken, tecrübeli forvete Bursaspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in de sıcak bakmadığı, dolayısıyla da Torku Konyaspor'a gelebileceği bildirildi. Bursaspor'dan alacağı olan Şilili oyuncunun parasını almadan başka bir takıma gitmeyeceği de gelen bilgiler arasında.

YERLİ KALECİ ISRARI SÜRÜYOR 

Torku Konyaspor’da yerli kaleci konusunda ısrar sürüyor. Sinan Bolat’ı Bursaspor’a kaptıran yeşili-beyazlılar, listeye sonradan giren Gökhan’ın da takımıyla yeniden anlaştığı şeklindeki haberlerle hedefi Antalyasporlu Hakan Arıkan ve Kayserispor’da bu sezon kiralık olarak oynayan ve bonservisi Fenerbahçe’de bulunan Ertuğrul’a çevirdi. Hakan’ın geride kalan sezonda sakatlığı bulunduğu iddiaları nedeniyle de transferde Fenerbahçe’den Serkan Kırıntılı’nın ismi de geçmeye başladı. Yerli kaleci olmaması halinde yabancı kaleciye dönülecek. Dış transferi lig hazırlıklarına kadar büyük ölçüde bitirilmesi planlanan Torku Konyaspor’da Volkan, Andrei Torje ve Uğur İnceman’dan sonra dış transferde 4. imza forvet oyuncusuna attırılacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.