Bursalı Minik Aslanlar Florya’nın Yolunu Tuttu

Bursalı Minik Aslanlar Florya’nın Yolunu Tuttu

Bursa Nilüfer Galatasaray Futbol Okulu'ndan 3 öğrenci, gösterdikleri performansla Galatasaray Akademisi'ne seçildi.Galatasaray Futbol Akademisi seçmelerini değerlendiren Bursa Nilüfer Galatasaray Futbol Okulu Basın Sözcüsü Yunus Örs, Berkay Taşer,...

Bursa Nilüfer Galatasaray Futbol Okulu'ndan 3 öğrenci, gösterdikleri performansla Galatasaray Akademisi'ne seçildi.

Galatasaray Futbol Akademisi seçmelerini değerlendiren Bursa Nilüfer Galatasaray Futbol Okulu Basın Sözcüsü Yunus Örs, Berkay Taşer, Arda Takeş ve Kemal Aydoğdu’nun akademiye seçildiğini dile getirdi. Galatasaray Futbol Okulu'nun Bursa'da beklenenden fazla ilgi gördüğünü belirten Örs, şuanda kayıtların devam ettiğini dile getirdi.

Örs, özverili çalışmalarının karşılığını Galatasaray Futbol Akademisi seçmelerinde aldıklarını belirterek, "Bunun en güzel örneği de 3 öğrencimizin Galatasaray Futbol Akademisi'ne seçilmesidir. Bu bizi gelecek açısından da mutlu ediyor. Yapılan yatırımlar ve yapılan çalışmaların karşılığının alınması hem bizleri hem de sporcularımızı motive ediyor. Bizi destekleyen yönetimimize teşekkür ediyorum." dedi.

Futbol Okulu Sorumlusu Hakan Subaşı ise akademiye seçilen öğrencilerin aynı başarısını diğer öğrencilerin de gerçekleştirebileceğini kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.