Bursa’dan Ab Projelerine Bir Yenisi Daha

Bursa’dan Ab Projelerine Bir Yenisi Daha

Bursa M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sunduğu Teknik Eğitim Uygulama Ortamlarında İş Güvenliği Tedbirleri ve Uygulama Aşamaları AB Proje teklifi 1262 proje arasında desteklenmeye değer bulundu.Erasmus+Ana Eylem 1- Bireylerin...

Bursa M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sunduğu Teknik Eğitim Uygulama Ortamlarında İş Güvenliği Tedbirleri ve Uygulama Aşamaları AB Proje teklifi 1262 proje arasında desteklenmeye değer bulundu.

Erasmus+Ana Eylem 1- Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği programına sunulan proje kapsamında 45 mesleki teknik eğitim öğretmeni, 2 hafta süreyle Almanya, Finlandiya, Macaristan ve İspanya’da çeşitli eğitim gezilerine katılacak.

Projenin ortakları ise Yıldırım Beyazıt İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Hayrı Terzioğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Bursa İrfan Eğitimciler Derneği, Bursa Coşkunöz Eğitim Vakfı ve Erzurum Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi.

M. Kemal Coşkunöz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Serkan Özkan, proje ile eğitim ve diğer kurumlarda iş sağlığı ve iş güvenliğinin Avrupa mevzuatı ve uygulaması ve iş sağlığı ile iş güvenliği işlemlerinin yürütülmesi gibi konularda çalışmalar yapılmasının amaçlandığını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.