Bursa'da Sular Yine Kesilecek

Bursa'da Sular Yine Kesilecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer İlçesi’nde, 18 – 19 Ağustos tarihlerinde su kesintisi uygulanacağı bildirildi. BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre;...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer İlçesi’nde, 18 – 19 Ağustos tarihlerinde su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Nilüfer İlçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi ile bağlı sokaklar ve civarında, 18 Ağustos Pazartesi günü 08.00 ile 18.00 saatleri arasında; Görükle Kurtuluş Mahallesi ile bağlı sokaklar ve civarında 19 Ağustos Salı günü 08.00 ile 18.00 saatleri arasında ve Nilüfer İlçesi Fadıllı Mahallesi bağlı sokaklar ve civarında da 19 Ağustos Salı günü 00.00 ile 18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı belirtildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.