Buranın "Ağa"sı da "Paşa"sı da sensin

Buranın "Ağa"sı da "Paşa"sı da sensin

Torku Konyaspor bugün sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Torku Arena’da oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin tek hedefi galibiyet.

Torku Konyaspor bugün Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Tek hedef galibiyet. Takımda eksik yok. Konya Büyükşehir Torku Arena’da oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak.Maçı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını  Ceyhun Sesigüzel,  Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmada  Çağdaş Altay 4.  Mustafa Aydin 5.  Serhad Ürkmez ise 6. hakem olarak görev yapacak

Spor Toto Süper ligin 24. haftanın açılış maçında Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün akşam saatlerinde basın ve taraftarlara kapalı olarak yapılan taktik antrenmanla tamamlandı. Takımda sakat ve cezalı futbolcu yok. Mehmet uslu, Selim Ay ve Hasan Kabze’nin 3’er sarı kartı bulunmakta. Yeşil-beyazlı takımda moral iyi. Sakatlığı geçen Djalma ve sarı kart cezasını tamamlayan Ömer Ali takımdaki yerini alacak. Kartallar, camia olarak galibiyette birleşti.

Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Ömer Ali, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet Uslu- Mehmet Güven, Uğur İnceman- Djalma, Mahlangu (Fuchs), Torje- Hasan Kabze

Torku Konyaspor ile Kasımpaşa, bugün 12. maça çıkacaklar. İki takım arasında bugüne kadar Süper Lig'de oynanan 11 maçta Konyaspor 2 galibiyet, 6 yenilgi ve 3 beraberlik aldı. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanana maçı Kasımpaşa 2-0 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.