Buralardan uzaklaşmalı

Buralardan uzaklaşmalı

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem alacakları puanlarla bir an önce bulundukları konumdan uzaklaşmak istediklerini ifade etti. Erdem, İzmir’den puanlşa döneceklerine inandığını da sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz hafta iç sahada oynanan ve 2-1 kazanılan Kırklarelispor maçının ardından “Olması gereken bir galibiyet aldık. Bu ligde tutunabilmek için iç sahada kazanmalıyız” diyen  Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Edem, “Bir an evvel alacağımız puanlarla alt sıralardan uzaklaşırsak daha rahat maçlar çıkaracağımıza inanıyorum. Göztepe maçından alacağımız puanlarla yerimizi daha da sağlamlaştırmak istiyoruz” dedi.

“DAHA İYİ OLMAMI GEREKLİ”

“Kırklarelispor maçında olması gereken oldu. Oyuncularımız olması gerekeni yaptılar ve iç sahadaki maçı kazandılar” diyerek sözlerine başlayan İlker Erdem, “Çok iyi oynamamamıza rağmen, zaman zaman kopuk kopuk oynamamıza rağmen hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Daha öncede söylediğim gibi rakibin oynamama isteği bizi de kötü gösterdi. Çok iyi niyetli futbolculardan kurulu bir kadromuz var. Genç bir ekibiz ve daha iyi olmamız gerekli. Daha çok isteyen hakkını daha çok koparan bir ekip olmalıyız. Bunu yapabilecek güçtü olduğumuz biliyorum. Bunu yapabilirler. Haftayı üç puanla kapatmak güzeldi” dedi

“ORTADAN PUANLARLA DÖNERİZ”

Göztepe maçının zor geçeceğini kaydeden Erdem, “Göztepe elbette ki güçlü bir ekip, ancak bizde güçlüyüz ciddi bir rakibiz. Göztepe, taraftarıyla, atmosferiyle takım kalitesiyle ciddi bir rakip. Bizde buna göre önlemlerimizi alıp, rakibin oynadığı maçlarla ilgili donelerimizi inceleyip, analiz yapıp oyuncularımızla paylaşacağız. Ligde çok mücadele etmek, rakibi oynatmamak lazım. Top ayağımızdayken de iyi kullanmak lazım. Belki üst düzey bir takım örneği veriyorum ancak bu oyuncularımızın bunu yapabilecek kapasitesi olduğunu biliyorum. Daha fazla istemeliler ve takım oyununu benimsemeleri gerekli. Bunları yaparsak hedeflediğimiz puanları alarak İzmir’den döneriz. Bizim alt sıralardan uzaklaşmamız gerekli. Bunduğumuz yeri sağlamlaştırmak için Göztepe deplasmanına önem veriyoruz. Buradan kurtulup biraz rahatlarsak bu oyuncular çok daha rahat oynayacaklar, daha iyi futbol ve galibiyetler alacağız” şeklinde görüş bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.