Burak Yılmaz: Brezilya Karşısında Ülkemizi En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz

Burak Yılmaz: Brezilya Karşısında Ülkemizi En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz

A Milli Futbol Takımı oyuncusu Burak Yılmaz, yarın Brezilya karşısında kendilerine düşeni yapıp Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Yarın akşam Brezilya ile oynanacak özel maç öncesinde Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi'nde...

A Milli Futbol Takımı oyuncusu Burak Yılmaz, yarın Brezilya karşısında kendilerine düşeni yapıp Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Yarın akşam Brezilya ile oynanacak özel maç öncesinde Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, Kazakistan maçı öncesinde hem takımı görme hem de kendi eksikliklerini görme adına güzel bir maç oynayacaklarını belirtti. Golcü futbolcu, "Brezilya futboluyla dünyaya ekol olmuş bir ülke. Uzun yıllar sonra onlarla oynamak bizim adımıza sevindirici. Yarın bize düşeni yapıp iyi şekilde ülkemizi temsil ederiz." dedi.

BEKİR İRTEGÜN: BREZİLYA MAÇI BİR FIRSAT

A Milli Futbol Takımı'nın bir diğer futbolcusu Bekir İrtegün ise yaptığı açıklamada, Kazakistan maçı öncesinde Brezilya ile oynamanın bir fırsat olduğunu belirterek, oyuncular olarak özgüvenlerini yukarıya çıkarmaları adına önemli bir maç oynayacaklarını söyledi.

Gruptaki durumlarının farkında olduklarını belirten ve Kazakistan maçı ile bunun değişebileceğini de belirten Bekir İrtegün, "Söylendiği gibi uzun yıllar sonra Türkiye'de Brezilya maçı oynayacağız. Kazakistan maçı öncesi özgüveni yukarı çıkarma açısından fırsat olarak görülebilir bu maç. Önemli futbolcuları var Brezilya'nın. Dünya çapında oyuncular var. Özgüvenimizi yukarı çıkarma adına fırsat olarak görüyoruz bu maçı. Gruptaki durumumuz Kazakistan maçı ile değişebilir. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.