'Bunlar muhtar bile olamazlar'

'Bunlar muhtar bile olamazlar'

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, CHP ve MHP'ye sert sözlerle yüklendi

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, "Ne Kılıçdaroğlu ne de Bahçeli şu ana kadar yerel seçimlerle ilgili hiçbir projeden bahsedememiştir. Devşirme adaylarla, güya gizli ittifaklarla birbirlerini destekleyerek hile ile seçim kazanma yoluna gitmektedirler. Muhalefet partilerin adayları, adeta minderden kaçan güreşçi gibi 17 Aralık operasyonuna can simidi olarak sarılmaktadırlar" dedi.

Yerlikaya, yaptığı açıklamada, yaklaşan yerel seçimlerin AK Parti'nin ezici üstünlüğüyle sonuçlanacağına inandığını belirtti.

AK Parti adaylarının, seçim çalışmalarında halka; sürekli hayata geçirdikleri projeler ile yapmayı planladıkları hizmetleri anlattığını dile getiren Yerlikaya, "Buna karşın muhalefet partilerinin adayları, söyleyecek birşeyleri olmadığı için 17 Aralık operasyonuna sarılmış durumda. Ülkeyi 70 sente muhtaç eden, enflasyonu 3 haneli rakamlara kadar çıkaran, Türkiye'yi IMF'ye muhtaç eden, terörle bir türlü başedemeyen muhalefet, yerel seçim kampanyalarında belediyecilikle ilgili hiçbir proje ve çalışmadan bahsedememekte" dedi. 

Yerlikaya, AK Parti'nin belediyecilikte marka bir parti olduğunu, AK Partili adayların yaptıkları ve yapacakları hizmetleri saatlerce anlatarak bitiremediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"AK Partili adaylar seçim çalışmalarında projelerini anlatırken, muhalefet de Başbakanı düşürüp, Türkiyeyi kaosa sürüklemek isteyen şer odaklarının 17 Aralık operasyonuna bel bağlamış durumda. Seçimlere 3 ay kalmasına rağmen hiçbirisi yerel seçimlerle ilgili en ufak bir proje üretememiştir. Muhalefet, 17 Aralık operasyonunu diline dolayıp, seçim kampanyasını bunun üzerine kurmaktadır. Şer güçler, 17 Aralık operasyonu ile muhalefetin eline güzel bir oyuncak vermişlerdir. Ne Kılıçdaroğlu ne de Bahçeli şu ana kadar yerel seçimlerle ilgili hiçbir projeden bahsedememiştir. Devşirme adaylarla, güya gizli ittifaklarla birbirlerini destekleyerek hile ile seçim kazanma yoluna gitmektedirler. Muhalefet partilerin adayları, adeta minderden kaçan güreşçi gibi 17 Aralık operasyonuna can simidi olarak sarılmaktadırlar."

Muhalefetin proje üretme kabiliyeti olmadığı için ellerinde bulunan belediyelerde de gözle görülür başarılı bir faaliyetin ortaya konamadığını savunan Yerlikaya, "Önümüzdeki seçimlerde halkın güçlü bir destekle belediyeleri AK Partili adaylara devredeceğinin farkında olan muhafelet, şer odaklarının ürettiği 17 Aralık operasyonunu sürekli gündeme getirmekte" diye konuştu.

Yerlikaya, muhalefetin iftira, karalama ve kaset kampanyalarından medet umduğunu ileri sürerek, şöyle devam etti:

"Sandığın dışında başka çarelere gözlerini diken CHP ve MHP'den ne köy muhtarı, ne de kasaba belediye başkanı olur. Bunlar belediyeciliğin b'sini dahi bilmezler. Muhalefet partilerinin belediyecilikle ilgili projeleri yok. Sadece 17 Aralık operasyonu ile seçimi almaya çalışıyorlar. Yerel seçimlerde, minderden kaçan muhalefeti mindere çekip yerel projelerle sorgulayacağız. 'Hodri meydan... Ne projen varsa söyle' diyeceğiz. Çünkü muhalefetin dört elle sarıldığı 17 Aralık hükümeti devirme operasyonu ters tepmiştir. Halkımız belediyeleri güçlü bir destekle AK Parti'ye teslim edecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum