Bugün prova günü

Bugün prova günü

Cumartesi günü ilk yarının son maçında Altayı konuk edecek olan Konyasporda bu maçın hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor. Yeşil-beyazlılar, bugün Altay maçının provasını yapacaklar

Cumartesi günü, ligde 2. sırada yer alan ve zirvenin iddialı takımlarından Altay ile zor biri maça çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar galibiyet parolasıyla sürdürülüyor. Salı günü öğleden sonra yapılan antrenmana, Giresunspor maçında aldığı darbe sonucu sakatlanan Abdulvahit Karacabey, takımdan ayrı olarak bir süre düz koşu yaptıktan sonra tesislere giderek çalışmasına ve tedavisine burada devam etti. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, top tekniğine dayalı çalışma ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 50 dakika süren antrenman yarı sahada çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Kartallar, dün de teknik-taktik çalışması yaptılar. Konyaspor’da, Altay maçının hazırlıkları bugün Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilecek taktik ağırlıklı antrenmanla devam edecek. Altay maçının taktiği ve tertibinin deneneceği antrenman basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilecek. Yarın ise ter idmanı var. Kamp tesislerde.. Yeşil-beyazlı takımda Umut ve Koray ilme birlikte sarı kart cezalısı Mehmet Ayaz, bu hafta takımda yer alamayacak. Yusuf ise oynayacak.
Yeşil-beyazlı yönetici ve teknik adamlar, Altay’ı yenecek güçte olduklarını belirterek taraftarları destek için stada davet ettiler.  Altay’ı yenmeleri ve Karabükspor’un da puan kaybetmesiyle ilk yarıyı lider bitirebileceklerini, bu nedenle taraftarların desteğine her maçtan daha çok bu karşılaşmada ihtiyaçları olduğunu dile getirdiler. 
ÖMER: KAZANMAK ZORUNDAYIZ
Bank Asya 1.Lig’de sezonunun ilk yarısının son maçında Altay ile karşılaşacak olan Konyaspor’da, savunma oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu, devre arasına en iyi yerde girmek istediklerini ve bu nedenle Altay maçında kazanmaktan başka bir sonucu kesinlikle düşünmediklerini söyledi. Giresunspor maçını “Kaybetmememiz gereken bir maçı kaybettik. Bunun üzüntüsünü maçtan sonra yaşadık ve bitti” sözleriyle yorumlayan Ömer Hacısalihoğlu, “Şimdi tamamen hafta sonu evimizde oynayacağımız Altay maçını düşünüyoruz. İlk yarıyı en iyi yerde bitirmeyi düşünüyoruz. Arkadaşlarımızla sürekli oturarak geçmiş maçları ve oynayacağımız Altay maçını değerlendiriyoruz. Çıkıp kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Seyircimizi de Altay ile oynayacağımız önemli mücadeleye bekliyoruz. Onların desteklerine ihtiyacımız var. Bence ilk yarının en önemli maçına çıkacağız. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” şeklinde görüş belirtti.
KONYASPOR’DAN TEŞEKKÜR
Öte yandan Konyaspor’un, Bank Asya 1.Lig’in 16.haftasında deplasmanda oynadığı Giresunspor karşılaşmasının tüm masraflarını üstlenen Fakı İnşaat Sahibi Mehmet Uvat ve Işıklar İnşaat Sahipleri Durmuş-Osman Şahin’e, yönetim teşekkür etti. Konyaspor yönetiminin açıklaması şöyle: “Giresunspor ile oynanan maçta, deplasman masraflarını karşılayan Mehmet Uvat ve Durmuş-Osman Şahin’e bu katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bu desteğin diğer kişi, kurum ve kuruluşlara da örnek teşkil etmesini diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.