Bu sözleri Kılıçdaroğlu’nu çok kızdıracak!

Bu sözleri Kılıçdaroğlu’nu çok kızdıracak!

Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, Meclis’te çok konuşulacak bir çıkışta bulundu

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül , Büyükşehir Belediyeleri Kanunu ile ilgili Anayasa Mahkemesi’ne yaptığı başvurunun ardından TBMM’ye geldi ve Parlamento Muhabirleri Derneği’ni ziyaret etti. Sarıgül, bazı mahalleleri ayrılarak başka belediyeye bağlanan Şişli’nin adalet aradığını ve Anayasa Mahkemesi’nin de siyaset üstü bir karar vereceğine inandığını söyleyip “Belediyelerin sınırları değiştirilebilir ama mutlaka referandum yapılmalıydı” diye konuştu.

Sarıgül’e CHP ’den Büyükşehir Belediye Başkanı olup olmayacağı da soruldu. Şişli Belediye başkanı konuyla ilgili sorulara cevap vermedi. Kılıçdaroğlu’nun “Sarıgül önce CHP’ye üye olmalı” sözünü ise “Hayırlısı” diyerek değerlendirdi.

Mustafa Sarıgül, dernekten ayrılırken “Şimdi gidiyorum ama bir gün bu çatıya (TBMM’ye) geleceğim” dedi. Şişli Belediye Başkanı sözlerini dikkat çeken bir ifadeyle noktaladı. “Ama bu çatıya iktidar olarak gelmek lazım. Muhalefet olarak gelmek istemem. Benim Başbakan ya da iktidar olmam önemli değil. Benim düşüncemin iktidar olması önemli” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.