Bu seçimde baraj yok

Bu seçimde baraj yok

Saadet Partisi 1 Kasım Genel Seçimlerine hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Saadet Partisi 1 Kasım Genel Seçimlerine hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları son olarak Hadim ve Taşkent ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Hasan Hüseyin Öz, Rauf Büyüktermiyeci, Ahmet İnoğlu ve Mikail Cem Polatdağ beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte pazar yeri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu’nu ziyaret ile başlayan program, esnaf ve pazar yeri ziyaretleri ile sürdü. Esnafların sıkıntılarını dinleyen adaylar, seçim vaatlerini aktardı. Siyasi belirsizliğin ve güven ortamının olmadığından yakınan vatandaşlara, maddi ve manevi buhrandan kurtulmanın çaresinin 1 Kasım'da Saadet Partisi olduğunu dile getiren adaylar bu seçimde '0' baraj olduğuna vurgu yaptı. Hadim'deki ziyaretlerin ardından Taşkent ilçesine intikal eden adaylar burada da esnaf ve halkla buluştu. Taşkent esnafının da sorunlarını dinleyen adaylar “Yüreğinizin sesini dinleyin Saadet’e oy verin” şeklinde konuştu. Avşar ve Balcılar mahallelerinde kahveleri ziyaret eden adaylar burada vatandaşlara hitap etti. Burada söz alan Saadet Partisi 26.Dönem Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Öz, çok mühim bir seçime gidildiğini hatırlatarak, halkımızın bu sefer 'Saadet' diyeceğini belirtti.

saadet-1.jpg

Konuşmasının devamında ülkedeki ekonomik istikrarsızlığın arttığını ve halkın ayrıştırıldığının altını çizen Öz, 13 yıllık AKP iktidarının son çıkmaza girdiğini ve Türkiye'nin yeniden Milli Görüş'e kavuşacağını söyledi. Adaylar mahallelerdeki ziyaretlerini sürdürerek çalışmalarına devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.