Bu rüya bitmesin

Bu rüya bitmesin

Konyaspor bugün İstanbul deplasmanında Kartalspor karşısına deyim yerindeyse “var mısın yok musun” maçına çıkacak. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Maçı Aytekin Durmaz yönetecek

Bank Asya 1. ligde zirve mücadelesini sürdüren Konyaspor, bugün İstanbul deplasmanında Kartalspor ile zor bir maça çıkacak. Kartal ilçe stadında yapılacak maç saat 13.30’da başlayacak ve Balıkesir bölgesinden Aytekin Durmaz düdük çalacak. Durmaz’ın yardımcılıklarını ise Ayhan Akgöz ve Hüseyin Fiden yapacak.. 4. hakem ise; Abdurrahman Lale. 

Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan, geçtiğimiz hafta içerisinde teknik kadroda değişikliğe gidilmesiyle yeni bir dönem başlayan Konyaspor’da parola, Kartalspor’u evinde yenerek 3 puanla birlikte moral kazanmak ve yeniden çıkışa geçmek.
Cuma akşamı iki saatlik bir rötarla İstanbul’a uçan ve Titanik otelde kampa giren Kartallar, dün öğle saatlerinde Fenerbahçe Dereağzı tesislerinde ter atarak hazırlıkları tamamladılar.  Yönetici olarak başkan Bahattin Karapınar, ikinci başkan Ekrem Coşkun ve yönetim kurulu üyesi Selçuk Buğdaycı'nın yer aldığı kafilede kırmızı kart cezalısı Tayfun Türkmen, sakatlığı bulunan Ufukhan Bayraktar, Eray Birniçan ile Umut Kekilli ve Dursun Karatay yer almadı. Konyaspor'un 18 kişilik Kartalspor maçı kafilesinde şu oyuncular bulunmakta. Recep Öztürk, Haluk Tanrıseven, Ömer Hacısalihoğlu, Görkem Görk, Volkan Koçaloğlu, Kaue Da Silva, Serhat Akyüz, Ramazan Kahya, Mehmet Ayaz, Abdulvahit Karacabey, Yusuf Kurtuluş, Zafer Demir, Uğur Yanıkdemir, Mehmet Şen, Branimir Poljac, Ferdi Başoda, Eser Yağmur, Erdal Kılıçaslan.
Konyaspor’da, Kartalspor maçının planları galibiyet için yapıldı. Bu maça teknik sorumlu Mehmet Yıldırım yönetiminde hazırlanan yeşil-beyazlı takımda, galibiyet halinde futbolculara ekstra prim verilecek. Yönetici ve teknik adamlar, taraftarların vereceği destekle Kartalspor’u yenecek güce sahip olduklarını, bunu gerçekleştirerek çıkışa geçeceklerini sözlerine eklediler. Kartallar, maçtan sonra da akşam uçağıyla Konya’ya dönecekler. Bu arada, maçı Konya’dan giden ve İstanbul’da bulunan Konyalılarla birlikte 250 kadar taraftarın izleyeceği bildirildi.
KARAPINAR: OYUNCULARA GÜVENİYORUM
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Kartalspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Lig’de zor günler yaşadıklarını ancak tüm bunları geride bırakmak için bugün önemli bir galibiyetin altına imzalarını atmaları gerektiğini altını çizen Karapınar; “Bugün kazanmak için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız. Önümüzde 13 maç ve alınacak 39 puan duruyor. Biz bu puanların hepsine talibiz. İmkansız diye birşey yoktur. Yeter ki inanın ve bunu gerçekleştirme adına mücadele verin. Süper Lig’e giden yoldaki ilk engel Kartalspor. Rakibimizde ligde kötü günler geçiriyor. Kazanmak isteyecektir. Biz de galip gelmek istiyoruz. İyi bir maç olacak. Konyaspor’a yakışır bir şekilde mücadele ederek 3 puanı alan taraf olacağımıza inanıyorum. Bu konuda takımımıza güvenimiz tam. Bugün Konya’ya 3 puan hediye edeceğiz” diye konuştu. Kartalspor karşılaşmasına Teknik Sorumlu olarak Mehmet Yıldırım yönetiminde çıkacaklarını da sözlerine ekleyen Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, “Bu hem Konya ve Konyaspor hem de Mehmet Yıldırım için çok önemli bir sınav. Teknik heyetimizin ve futbolcularımızın bu maçtan alınlarının akı ile çıkacaklarına inanıyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.