Bu oyunla ligde kalmalıyız

Bu oyunla ligde kalmalıyız

Torkku Konya Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, Banvit maçının ilk yarısındaki arzulu ve istekli oyunla ligde kalmaları gerektiğini söyledi.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Royal Halı Gaziantep Basketbol maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililerde Banvit mağlubiyeti üzüntü yaratırken, ilk yarıda ortaya konan oyun gelecek için umut vaat ediyor.

“ROTASYON SIKINTISININ SONUCU”
Sarı mavililerin Basın Sözcüsü Tunahan Turhan lider karşısında ellerinden geleni yaptıklarını belirtirken, “Banvit maçıyla birlikte zorlu bir sürece girdik. İlk yarı rakibe göre daha iyi oynayan ve oyunu forse eden bir yapı içerisindeydik. Ancak ikinci yarıdaki rotasyon sıkıntıları bu sonucu doğurdu. Karşınızdaki rakipte Banvit sonuçta. Bençten bir takım daha kurulur. Neyse ki potadaki rakiplerimizin de kaybetmesi ile puan tablosunda değişen olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakmalıyız” dedi.

“BU LİGDE KALMAMIZ LAZIM”
Turhan, Royal Halı Gaziantep Basketbol maçıyla ilgili olarak ise şu şekilde konuştu, “Hocamızın da dediği gibi takımımızın ligde kalması adına ne gerekiyorsa yapacağız. Gaziantep maçından galip ayrılmamız gerekiyor bu hedef doğrultusunda. Bunu da yapacağız. Yenmek için ne gerekiyorsa sahada onu yapacağız. Bu ligde kalmamız gerekiyor. Banvit maçındaki güzel oyunu sürdürürsek de bunu gerçekleştirmemek için bir nedenimiz yok”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.