Bu maçın telafisi yok

Bu maçın telafisi yok

Play-off ilk maçında Akhisara sahasında yenilen Selçuk Üniversitesi, bugün rövanş maçına çıkıyor

Play-off ilk maçında Akhisar’a sahasında yenilen Selçuk Üniversitesi, bugün rövanş maçına çıkıyor. Sarı-mavililer kazanırsa seriyi Konya’da oynanacak son maça taşıyacak. Aksi bir sonuçta ise temsilcimiz elenecek

 

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele veren Torku Selçuk Üniversitespor telafisi olmayan bir maça çıkıyor. Normal sezonu lider tamamlayan ve play-off’ta ligi 8. sırada bitiren Akhisar Belediyespor ile eşleşen sarı-mavililer Konya’da oynadığı ilk maçı 15 sayı farkla 62-77 kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. 2 galibiyete ulaşan takımın tur geçeceği play-offta büyük bir avantaj kaybeden ekibimiz bugün deplasmanda rövanş maçına çıkacak. Akhisar Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 19’da başlayacak.

Zorlu karşılaşmayı Recep Ankaralı, Ziya Özorhon ve Sencer Yılmaz hakem 3’lüsü yönetecek. Beko Basketbol 1. Ligine yükselme şansını üçüncü maça taşımak için mutlak kazanması gereken Torku Selçuk Üniversitespor’da, antrenör Ahmet Kandemir oyuncularıyla bir toplantı yaparak ilk maçta yapılan hataların tekrarlanmamasını istedi. Yenilginin telafisinin olmadığını oyuncularına tekrar tekrar anlatan Kandemir, seriyi mutlaka Konya’ya taşımaları gerektiğini söyledi. Konya’daki hazırlıklarını tamamlayarak Akhisar’a giden ekibimizde önemli bir eksik bulunmuyor.

Ligin en güçlü kadrosuna sahip olduklarını belirten Torku Selçuk Üniversitespor Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır ise, ilk maçta aldıkları yenilginin şokunu yaşadıklarını belirterek, “Normal sezonu lider tamamlamış bir takıma yakışmayacak bir oyun sergiledik ve bu oyunun karşılığını ağır bir yenilgiyle ödedik. Ben oyuncularımızın ikinci maçta aynı hataları yapmayacağını ve rakibi daha ciddiye alarak oynayacaklarına inanıyorum. Akhisar’ı sahasında yenerek seriyi 3. maça taşıyıp, cumartesi günü de kendi taraftarımız önünde tur atlayacağız” dedi.

Play-Off grubunda oynanacak 2. maçların programı şu şekilde: bugün: 14.30 Final Gençlik–Optimum TED Ankara Kolejliler (Final Okulları Spor Salonu), 18.30 Vestel–Genç Telekom (Manisa Atatürk Spor Salonu), 19.00 Gaziantep Büyükşehir Belediye–Maliye Milli Piyango (Kamil Ocak Spor Salonu), 19.00 Akhisar Belediye–Selçuk Üniversitesi (Akhisar Spor Salonu) 3. maçlara gerek olduğu takdirde karşılaşmaların programı şu şekilde: 5 Mayıs Cumartesi: 14.00 Genç Telekom–Vestel (Ankara Spor Salonu) 16.00 Selçuk Üniversitesi–Akhisar Belediye (SÜ Torku Spor Salonu), 16.00 Optimum TED Ankara Kolejliler–Final Gençlik (TOBB Spor Salonu). 16.00 Maliye Milli Piyango–Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (Ankara Spor Salonu)

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.