Bu maçı kazanacağız

Bu maçı kazanacağız

Hüsnü Özkara: Biz ilk devreyi unuttuk. Diğer rakiplere göre bir adım önde olduğumuzu biliyoruz ve ikinci devreye sıfırdan başlıyoruz. İkinci yarılar her zaman zordur dedi

Ligin ilk yarısının kendileri için geride kaldığını ve ikinci devreye sıfırdan başlayacaklarını söyleyen Konyaspor’un başarılı teknik direktörümüz Hüsnü Özkara, kadrosunu takviye eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maçın çok zor geçeceğini, ancak tek düşüncelerinin maçı kazanarak zor geçecek ikinci devreye moralli başlamak olduğunu söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin Antalya kampını değerlendirerek açıklamalarına başlayan Hüsnü Özkara, "Devre arası kampı bizim adımıza oldukça verimli geçti. Olağanüstü iyi çalıştık. Futbolcu arkadaşlarımızın performansları bizi son derece memnun etti. 15 günlük kamp süreci bizim hem moral motivasyon hem de fizik kalitemizin yükselmesine, oyun anlamında da  daha ileriye gitmemize yardımcı oldu diyebilirim" dedi.
Hüsnü Özkara, ikinci devrenin ilk maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını da ifade ederek, "Artık ilk devreyi konuşmanın anlamı yok. Gerçekten başarımız adına gereken her şey söylendi. Biz ilk devreyi unuttuk. Diğer rakiplere göre bir adım önde olduğumuzu biliyoruz ve ikinci devreye sıfırdan başlıyoruz. İkinci yarılar her zaman zordur. Bu futbolun bir gerçeği. Ben oyuncu arkadaşlarımın bu zoru kolaya çevirmek için var güçleriyle çalışacaklarına inanıyorum. Bu zorlu periyodun ilk basamağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşma. Kadrosunu iyi oyuncularla takviye etti. Transfer ettikleri oyuncular daha önce de kendi kadrolarında yer aldıkları için fazla adaptasyon süreci yaşayacaklarını düşünmüyorum. Çok koşan ve mücadele eden bir takıma sahiplerdi. Şimdi yapılan takviyelerle daha da iyi oldular ve kalitelerini de yükselttiler. Bizi çok zor bir maç bekliyor. Süper Lig hedefimize ulaşmamız için kendi sahamızda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bizde tüm gücümüzle çalışarak bu maçı kazanıp sezonun ikinci devresine kazanarak ve moralli başlamak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.
İkinci yarının ilk maçı olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının kolay bir maç olmayacağını ifade eden Özkara, taraftarların bu maça ilgi göstermesini ve takımın yanında olmasını istedi. Konyaspor’un şampiyonluğa sadece futbolcuların, teknik adamların ve yöneticilerin çabasıyla ulaşamayacağını söyleyen Özkara, “Zorlu bir ikinci yarı maratonuna başlarken taraftarlarımızın da bu maratonu bizimle birlikte koşmasını istiyoruz. Öncelikli olarak da Pazartesi günü oynayacağımız Gaziantep maçında seyircimizi değil, taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bu maç bizim için son derece önemli. Bu maçı kazanmak zorundayız. Dolayısıyla da taraftarımızın bize destek vermesini istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.