Bu gidiş İyi değil

Bu gidiş İyi değil

Torku Konya Selçuk Üniversitesi sahasında karşılaştığı Olin Edirne’ye 88-76 mağlup oldu. Sarı mavililer bu sonuçla mağlubiyet serisini 7 maça çıkardı. Selçuk Kartalları, Galatasaray Liv Hospital maçından bu yana kazanamıyor.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Olin Edirne, Francis’in sayıları ve Reha’nın 3 sayılık atışları ile iki buçuk dakikalık bölümde 10-0’lık seri yakaladı. Hakan Köseoğlu ile ilk sayısını bulan Selçuk Üniversitesi Williams ve Delininkiatis’in basketleriyle farkı 2 sayıya indirmesine rağmen, ilk periyodu konuk ekip Berkay ve Tapoutos’un sayıları ile 16-21 önde tamamladı.

İkinci periyotta Torku Selçuk Üniversitesi Gillenwater ile arka arkaya sayılar bulup farkı 1 sayıya kadar indirirken, Olin Edirne Berkay, Erol ve Reha’nın dış atışları ile üstünlüğünü sürdürdü. Periyodun son bölümünde Francis ve Tapoutos’un sayıları farkı açan konuk ekip, soyunma odasına 34-44 önde girdi.

Karşılaşmanın üçüncü periyodunda dış atışlardan bulduğu sayılarla 9-0’lık seri yakalayan Selçuk Üniversitesi, farkı 5 sayıya kadar indirdi. Ev sahibe ekibe Reha, Francis ve Erol ile karşılık veren Olin Edirne son periyoda 54-65 önde girdi.
Kontrolü maç boyunca elinde tutan konuk ekip, Francis ile arka arkaya bulduğu sayılarla farkı daha da açtı. Selçuk Üniversitesi Yunus ve Pastal ile maça tutunmaya çalışsa da farkı eritmeyi başaramadı. Bitime 2 dakika 26 saniye kala salon ışıklarının sönmesi nedeniyle müsabakaya 15 dakika ara verildi. Karilikli saylarla geçen kalan bölümün ardından karşılaşma 76-88 Olin Edirne’nin üstünlüğü ile tamamlandı.

SALON: 19 Mayıs Arena
HAKEMLER: Recep Ankaralı (xx), Ali Şakacı (xx), Tahsin Kuzu (xx)
TORKU KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ: Hakan 7, Tomas Delininkiatis 3, Troy De Vries 3, Yunus 14, Fatih 2, Burak 3,  Valentin Pastal 11, Troy Gıllenwater 22, Sean Williams 11
OLİN EDİRNE: Christos Tapoutos 17, Ufuk 2, Reha 19, Caner, Erol 16, Kerem 2, Berkay 8, Jamal Francis 21, Barış 3
1.PERİYOT: 16-21
İLK YARI: 34-44
3.PERİYOT: 54-65
5 FAUL: Valentin Pastal 35:07

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.