"Bu gazetecilik değildir.Yapmayın, yazık"

"Bu gazetecilik değildir.Yapmayın, yazık"

AKP Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'e tepki gösterdi. Yeneroğlu, " Bu dil saldırılara kapı aralamaktadır. Gazetecilik değildir. Yapmayın, yazık!" dedi

AKP Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'e tepki gösterdi. Bugün Güneş Gazetesi'nin atmış olduğu 'Mutlu musun Ekrem' manşetini eleştiren Yeneroğlu, "Bu manşeti atanları şiddetle kınıyor, aklı selime davet ediyorum. Ekrem İmamoğlu ile siyaseten ayrı noktalarda olsak bile, şehitlerimiz karşısında sevinebileceğini düşünecek kadar insafsız ve izansız değilim. Bu dil saldırılara kapı aralamaktadır. Gazetecilik değildir. Yapmayın, yazık!" ifadelerini kullandı.

AKP Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun açıklaması şu şekilde:

Benim sözümü ciddiye almayanlar ve yine hakaret edecek olanlar, özellikle gazetenin sorumluları belki Cumhurbaşkanımızın sözünü dikkate alır.
Hatırlatalım: "Dönem, kızgın demiri soğutma, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimızi yeniden perçinleme dönemidir."
Resmi Twitter'da görüntüle

Mustafa Yeneroğlu@myeneroglu

Bu manşeti atanları şiddetle kınıyor, aklı selime davet ediyorum.Ekrem İmamoğlu ile siyaseten ayrı noktalarda olsak bile,şehitlerimiz karşısında sevinebileceğini düşünecek kadar insafsız ve izansız değilim.Bu dil saldırılara kapı aralamaktadır.Gazetecilik değildir.Yapmayın,yazık!

20,3 B

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum