Bu fırsat kaçmasın

Bu fırsat kaçmasın

Zirve yolundaki rakiplerinin zorlu maçlar oynayacağını hesaplayan Konyaspor, yarın(cumartesi) saat 16.30da oynanacak Giresunspor engelini kayıpsız geçerek, olası liderliğin tadını çıkartmak istiyor

Konyaspor, yarın(cumartesi) Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maç saat 16.30’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak Karşılaşmada, Kutluhan Bilgiç düdük çalacak. Bilgiç'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Emre Suna yaparken, maçın dördüncü hakemi Alper Ulusoy. Ligde, kalan 7 maçını ene az kayıpla geçerek ilk 2 takım arasına girmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda, düşme hattında yer alan Giresunspor maçının planları 3 puan üzerine yapıldı. Dün öğleden sonra Tatlıcak tesislerinde ter atarak hazırlıkları tamamlayan ve kampa giren Konyaspor’da moral süper. Takımda eksik yok. Ancak; Pawelek, Selim, Robak ve Muhammet 3’ere sarı kartla oynayacak.
YÖNETİM GALİBİYETE İNANDI
Kartal’ın muhtemel 11’i şöyle: Pawelek- Tolga, Selim, Erdinç, Abdullah- Serkan, Perez- Gökhan, Recep (Ertuğrul), Ali Dere- Robak. Konyaspor yönetici ve teknik adamları, Giresunspor’un içerisinde bulunduğu durum nedeniyle var gücüyle saldıracağını, bu nedenle karşılaşmanın çok çekişmeli geçeceğini dile getirdiler ve “rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakacağız. Kazanmak istiyoruz. Bunu da tribünleri dolduracak taraftarlarımızın desteğiyle başaracağız” diye konuştular. 
GİRESUNSPOR İLE 4. MAÇ
Konyaspor ile Giresunspor bugün, Bank Asya 1.Lig'de 4. randevuya çıkacak. İki takım daha önce 1.Lig'de 3 kez karşı karşıya geldi. 2009-2010 sezonunda Giresun'da oynanan maçı 3-2 kaybeden yeşil-beyazlı temsilcimiz rakibini Konya'da 2-1 mağlup etmişti. 2011-2012 sezonunun ilk yarısında Giresun'da oynanan karşılaşma ise golsüz sona ermişti.
BİLETLER SUDAN UCUZ
Konyaspor- Giresunspor maçının biletleri bugün de stad gişelerinden temin edilebilecek.. Yeşil-beyazlı yöneticiler, taraftarları tribünlere çekebilmek için bilet ücretlerini yine sudan ucuz yaptı.. Buna göre, sporseverlere maçı VİP tribününden 50, kapalı tribün A bloktan 20, maraton tribün, yeni yeşil tribün, konuk takım tribünlerinden 5 TL ödeyerek izleyebilecekler.. Eski yeşil tribün ve kale arkası tribün bilet ücretleri ise, 1 TL olarak belirlendi. Daha önceki maçlarda olduğu gibi kapalı tribün B blok ise ücretsiz olarak bayanlara ve 12 yaş altı erkek çocuklar için ayrıldı.
 28. HAFTA MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR
Bank Asya 1. Lig’e 28. hafta maçlarıyla devam edilecek. 1. Lig’de 28. hafta maçlarının programı şöyle: Bugün: 14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Akhisar Belediyespor (Tavşanlı Ada) 16.30 Konyaspor-Giresunspor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk) 19.00 Denizlispor-Çaykur Rizespor (Denizli Atatürk) Yarın: 14.00 Elazığspor-Göztepe (Elazığ Atatürk) 14.00 Kartalspor-İstanbul Güngörenspor (Kartal) 14.00 Kayseri Erciyesspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha) 16.30 Kasımpaşa-Adanaspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan) 19.00 Bucaspor-Boluspor (Yeni Buca) 2 Nisan Pazartesi: 20.00 Karşıyaka-Sakaryaspor (Alsancak).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.