Bu bir başarıdır

Bu bir başarıdır

Konya Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, yeşil beyazlı ekibin içinde bulunduğu durum düşünüldüğünde sezon sonunda lig sıralamasındaki yerinin bir başarı olduğunu ifade etti.

“BU ŞARTLARDA BU KADAR”

Spor Toto 2. Lig’de sezonu 13. Sırada tamamlayan Konya Anadolu Selçukluspor’da Başkan Mehmet Günbaş bu durumun yeşil kulüp adına bir başarı olarak görülmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Günbaş, “Anadolu Selçukluspor’un sezon sonu itibari ile sıralaması başarıdır. Bu mali yapı ve bu sistemde ancak bu kadar olur. Kötü bir yer değil. İsterdik ki ligi daha iyi yerde bitirelim. Ama bazı şeyleri göz ardı etmemek gerekir. Bu ligden iki il takımı 3. Lig’e düştü. Birisi Çankırı birisi de yıllarca Süper Lig’de oynamış, Türk futbolunun köklü kulüplerinden Çanakkale. Anadolu Selçukluspor liginde kendisinden 3-4 katı bütçelerle oynayan takımlarla mücadele etti. Şanssız maçlar oynadık. 90 artılarda yediğimiz goller. İyi oynayıp kazanamadığımız maçlar. Bütün bunlar ortaya konulduğunda Anadolu Selçukluspor başarılıdır. İsterdik ki daha iyi yerde bitirelim. PTT 1. Lig mücadelesi verelim. Ama bu şartlarda bu kadar oluyor.”

“EN BÜYÜK SORUN KONYASPORLULAR”

Mehmet Günbaş takımdaki en büyük sıkıntının Konyaspor’dan gelen oyuncuları takımı adapte etmek olduğu belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Bizim en büyük problemimiz Konyaspor’dan getirdiğimiz oyuncular. Süper Lig’de forma giyme heyecanı içinde olan bir genci kampın ardından kalkıp Anadolu’ya yollarsanız bizim o çocuktan verim alma şansımız kalmaz. Çocuk Konyaspor ile antrenmana çıkıyor. Forma bekliyor. Siz onu bir anda iki lig altına gönderiyorsunuz. Tabi bizim bu oyuncuyu takıma adapte edip, verim almamız zorlaşıyor. Zaten takım olduğum anda da lig bitiyor. Bu duruma çare bulunmalı. Üzerinde çalıştığımız projeler var. Pilot takım olgusunu tam manası ile yerine getirmek istiyoruz. Ortak bir yapı kurulmalı. İnşallah gelecek yıl bunu başaracağız.”

“BU DEĞER YİTİP GİDEMEZ”

Son olarak takımın başka bir ile veya şahsı devri noktasındaki haberleri eleştiren Günbaş, “Bu takım ben burada olduğum sürece var olacaktır. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Sezon içerisinde takımı karıştırmak isteyenler oldu. Asılsız haberlerle mide bulandırmaya çalıştılar. Ama biz onları da anlıyoruz. Kendilerince bu takım üzerinde hesapları vardır. Tekrar söylüyorum. Anadolu hep var olacak. Bu takım Konya’nın bir değeri. Bu değerin yitip gitmesine izin vermeyeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.