Bu başarısızlığın bir muhasebesi olacak!

Bu başarısızlığın bir muhasebesi olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ı sert bir dille eleştirerek "İl genelinden mahalleye kadar döküldünüz. Bu başarısızlığın bir muhasebesi olacak" dedi.

AK Parti'li isimler Sütlüce'deki il başkanlığı binasında, İstanbul seçimlerini değerlendirmişti. İddiaya göre toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, paritisinin İl Başkanı Bayram Şenocak’ı sert bir dille eleştirerek "İl genelinden mahalleye kadar döküldünüz. Bu başarısızlığın bir muhasebesi olacak" dedi.

Hazal Ocak'ın haberine göre, İBB’nin eski meclis üyesi Hüseyin Sağ’ın verdiği bilgilere göre Erdoğan’ın toplantıya katılan AK Parti’li belediye meclis üyelerine talimatlar vererek "Meclis’te komisyonlar sizin elinizde. Meclisin 1. ve 2. başkan vekilleri de sizde. Ekrem İmamoğlu’nun tüm vaatlerini takip edeceksiniz. Su fiyatında yüzde 40 indirim yapacakmış. Nasıl yapacakmış bir görelim" dediği belirtildi.

BAYRAM ŞENOCAK'A SERT ELEŞTİRİ: "DÖKÜLDÜNÜZ"

Toplantıdan sızan bilgilere göre, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ı sert bir dille eleştiren Erdoğan, İstanbul seçimleri için, "İl genelinden mahalleye kadar döküldünüz. Bu başarısızlığın bir muhasebesi olacak" dediği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum