Btso Hizmet Binasında Kosgeb Temsilciliği Kuruluyor

Btso Hizmet Binasında Kosgeb Temsilciliği Kuruluyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyelerinin KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirilmesi ve olası soruları hakkında yanıt alabilmeleri için BTSO-KOSGEB temsilciliği kuracak. Günde yaklaşık bin 600 kişinin işlem yapmak için geldiği BTSO...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyelerinin KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirilmesi ve olası soruları hakkında yanıt alabilmeleri için BTSO-KOSGEB temsilciliği kuracak.

Günde yaklaşık bin 600 kişinin işlem yapmak için geldiği BTSO hizmet binasında kurulacak temsilcilikte KOSGEB destek programları hakkında eğitimli personel görevlendirilecek.

BTSO’nun 35 bin üyesinin büyük çoğunluğunu KOBİ’lerin oluşturduğunu belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “BTSO olarak yürüttüğümüz 16 Makro Projemizden birisi Küresel Fuar Acentesi projemizdir. Bu proje ile üyelerimizi dünyanın en prestijli fuarlarıyla buluşturarak tüm işletmelerimizin dünyayla daha entegre olması ve ihracat potansiyellerini arttırmaları için liderlik ediyoruz.” diye konuştu.

Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında yurt dışı fuarlarına katılan üyelerinin yaptıkları ulaşım ve konaklama masraflarının 2 bin TL’ye kadarını ‘Yurtdışı İş Gezisi Desteği’ kapsamında KOSGEB tarafından karşılandığını hatırlatan Burkay, "Şu ana kadar 20’ye yakın fuar organizasyonuna 400’e yakın üyemiz kayıt yaptırdı. Bu anlamda KOSGEB destekleri hakkında üyelerimizin bilgilerinin arttırılması bizim için çok önemli. Gerek KOSGEB’in odamız üyeleri tarafından bilinirliğinin arttırılması gerekse KOSGEB destekleri hakkında üyelerimizin bilgi düzeylerinin arttırılmasına yardımcı olacağını düşündüğümüz BTSO-KOSGEB temsilciliğinin kurulması için çalışmalar başlatıldı." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.