Btso, Ekonominin Kahramanlarını Ödüllendiriyor

Btso, Ekonominin Kahramanlarını Ödüllendiriyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), bu yıl 41’inci kez düzenlediği ‘Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’ni Başbakan Ahmet Davutoğlu, başbakan yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan ile bakanların katılımıyla 7 Kasım Cuma günü...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), bu yıl 41’inci kez düzenlediği ‘Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’ni Başbakan Ahmet Davutoğlu, başbakan yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan ile bakanların katılımıyla 7 Kasım Cuma günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, düzenlenecek törende 2013 yılında en fazla gelir vergisi ödeyen, en fazla kurumlar vergisi veren, en fazla ihracat yapan ve en inovatif firmaların ödüllendirileceğini söyledi. Burkay, şunları dile getirdi: “BTSO’nun 35 bin üye firması bulunmakta ve her bir üyemiz gerek Bursa’ya gerekse de Türkiye’ye değer katmaktadır. Ödüllerimizi, farklı kategorilerde kendisini farklılaştırmış öncü firmalara vereceğiz. Bu seneden başlayarak, Bursa ekonomisine yön veren 20 sektörün birçok temsilcisine ve dönüşümü gerçekleştiren firmalarına ödülleri takdim edeceğiz.”

Sektör birincilerine ve Bursa’nın mucidi kategorisinde de bir ödül verileceğini ifade eden Başkan Burkay, “Başarılarıyla Bursa’nın gururu olan ve Türkiye ekonomisinin istikrarla büyümesine önemli katkı sağlayan tüm girişimcilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU DA KATILIYOR

BTSO’nun çok özel bir organizasyonla gerçekleştireceği ödül törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak. Ödül töreni aynı zamanda kabine üyelerinin yoğun katılımına sahne olacak. Törende başbakan yardımcıları Bülent Arınç ile Ali Babacan’ın yanı sıra bakanlar da yer alacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.