Btso Akademi Eğitimlerinde Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Btso Akademi Eğitimlerinde Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) üyeleri ve işletmelerindeki uzman çalışanlarının iş hayatındaki başarılarına destek vermek amacıyla hayata geçirilen BTSO Akademi programlarının ilk eğitimini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) üyeleri ve işletmelerindeki uzman çalışanlarının iş hayatındaki başarılarına destek vermek amacıyla hayata geçirilen BTSO Akademi programlarının ilk eğitimini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

BTSO’nun 35 bin üyesine ve üye firmalarındaki uzman çalışanlarına yönelik başlatılan BTSO Akademi eğitimlerinin ilki olan 'Yöneticiler için etkin müzakere teknikleri' eğitimine 20 kursiyer katıldı. Eğitmenliğini İstanbul Şehir Üniversitesi’nden Hakan Ömer Gider’in yaptığı eğitimde müzakere becerileri, müzakere süreci, ikna etmenin dört aşaması, iyi bir müzakerenin temel yetkinlikleri ve müzakere formülü gibi konular ele alındı.

Eğitimi tamamlayan kursiyerler sertifikalarını BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur’un elinden aldı.

"İŞ DÜNYASININ İHTİYAÇLARINA UYGUN OLARAK ŞEKİLLENDİRİLDİ"

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, gerçekleştirilen eğitimle BTSO Akademi projesinin startını verdiklerini hatırlattı. Burkay, "BTSO Akademi kapsamında profesyonel ölçülerde gerçekleştirdiğimiz eğitim ve gelişim hizmetimizi Bursa iş dünyasının ihtiyaçlarına uygun olarak şekillendirdik. Bu eğitimleri ülkemizin önde gelen üniversitelerinde görev yapan ve alanında uzman isimler tarafından düzenliyoruz. Proje kapsamında 6 kategoride 60’tan fazla eğitim ve gelişim programını bu yılki eğitim takvimimize ekledik. Düzenlediğimiz eğitim programlarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

    BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, yönetici bazındaki eğitimlerin oldukça önemli olduğunu dile getirdi. Kursiyerlerin aldıkları bu eğitimlerin ardından sorumluluklarının bir kat daha arttığını belirten Topuk, projenin ortaya konmasında emeği geçen herkese ve projeye ilgi gösteren tüm kursiyerlere teşekkür ettiğini söyledi.

    Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur ise alanında uzman isimlerden alınan eğitimlerin kişisel gelişim açısından büyük bir katkı sağlayacağını dile getirdi. Onur, "Bundan sonraki süreçte de alanında uzman isimlerle işletmelerimizin orta ve üst düzey yöneticilerine dönük eğitimlerimizi sürdürerek Bursa iş dünyasına katma değer sağlamayı hedefliyoruz." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.