Brezilyalı Yıldız Neymar İstanbul'a Geldi

Brezilyalı Yıldız Neymar İstanbul'a Geldi

A Milli Futbol Takımı ile Brezilya arasında 12 Kasım Çarşamba günü oynanacak özel maçın aday kadrosunda bulunan Brezilyalı yıldız oyuncu Neymar İstanbul'a geldi.A Milli Futbol Takımı'na 58 yıl aradan sonra konuk olacak 5 FIFA Dünya Kupası...

A Milli Futbol Takımı ile Brezilya arasında 12 Kasım Çarşamba günü oynanacak özel maçın aday kadrosunda bulunan Brezilyalı yıldız oyuncu Neymar İstanbul'a geldi.

A Milli Futbol Takımı'na 58 yıl aradan sonra konuk olacak 5 FIFA Dünya Kupası sahibi Brezilya'nın ünlü yıldızı Neymar, İspanya'nın Barcelona takımında oynadığı haftanın maçının ardından Brezilya Milli Takımı'nın kampına katılmak üzere İstanbul'a geldi.

Neymar, Barcelona-İstanbul seferini yapan tarifeli uçakla geldiği İstanbul Atatürk Havaalanı'na 22.05'te indi. Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin karşıladığı Neymar'la Brezilya Milli Takım formalı küçük bir hayranı selfi çektirdi. Forma imzalattı.

Brezilyalı futbolcu daha sonra kendini bekleyen araca binerek takımının kamp yapacağı otele gitti.

Bu arada Brezilya A Milli Futbol Takımı oyuncuları İstanbul'a, kendi kulüplerindeki lig maçları tamamlandıktan sonra bu akşam ve yarın sabah farklı gruplar halinde gelecek.

Brezilya A Milli Takımı, İstanbul'da kaldığı süre boyunca Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de kamp yapacak.

Brezilya, Türkiye'deki ilk antrenmanını yarın saat 17.00'de karşılaşmanın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapacak. Bu antrenmandan hemen önce ise stadyumda basın mensupları için karma alanda soruları cevaplayacaklar.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.