Bozuk Yollar Onarılıyor

Bozuk Yollar Onarılıyor

Zonguldak Alaplı Belediyesi, ilçenin değişik noktalarındaki bozuk yolların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.    Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, apartman aralarındaki sokaklar dahil ilçedeki bütün bozuk...

Zonguldak Alaplı Belediyesi, ilçenin değişik noktalarındaki bozuk yolların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

    Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, apartman aralarındaki sokaklar dahil ilçedeki bütün bozuk zeminlerin bakım ve onarım programına alındığını belirtti. Şu anda Sanayi Sitesi ve Adliye Sarayı giriş yolu, 1050 Evler Semt Sahası çevresi, Yeni Siteler Site Camii karşısı ile Yeni Siteler 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi çevresindeki bozuk yolların zemin tamamen kazınmak ve betonla kaplanmak suretiyle bakım ve onarımlarının devam ettiğini belirterek buradaki çalışmaların bitmesinin ardından Yeni Siteler Mahallesi’ndeki ara sokaklar ile çalışmalara devam edileceğini bildirdi.

    

    İlçede sorunlu yol bırakmak istemediklerini kaydeden Belediye Başkanı Nuri Tekin, "Bunun yanında, yağmur suyu kanallarının yol seviyesinin altında kalan mazgallarının tamamını yükselterek yol seviyesiyle eşitledik. Bu konuda çok şikayetler alıyorduk. Mazgalların önemli bir kısmı yol seviyesinden düşüktü ve araçların seyrini zorlaştırıyordu. Bütün mazgalları yol seviyesiyle eşitleyerek bu sorunu çözdük." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.