Bozkır'da Yıldırım dönemi

Bozkır'da Yıldırım dönemi

Saadet Partisi Bozkır İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi'nde konuşan İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, “Bozkır ilçe teşkilatı olarak seçim hazırlıklarını başlattık. Gerekirse kapı kapı gezip, Milli Görüş davasını vatandaşlara anlatacağız” dedi

Saadet Partisi Bozkır İlçe Teşkilatı'nda 4. Olağan Genel Kongre heyecanı yaşandı. Vekil olarak Saadet Partisi Bozkır İlçe Teşkilatı'nda görev yapan Mustafa Yıldırım, tek liste ile girdiği seçimde başkanlık koltuğuna oturdu. Divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı İsmail Aydilek'in yaptığı kongreye Saadet Partisi Bozkır İlçe Müfettişi Ünal Yetiştiren, il yönetiminden isimler ve çok sayıda partili katıldı.

Yaklaşık 40 delegenin katılımıyla gerçekleşen kongrede konuşan Saadet Partisi Bozkır İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, seçim hazırlıklarının başladığını söyledi. Milli Görüş davasını yaymak için Bozkır'da tüm gücüyle çalışacaklarını ifade eden Yıldırım, "Bozkır ilçe teşkilatı olarak seçim hazırlıklarını başlattık. Gerekirse kapı kapı gezip, Milli Görüş davasını vatandaşlara anlatacağız. Erbakan Hocamız, kendisine yöneltilen bir soru üzerine, 'Biz siyaset yapmıyoruz. Cihad ediyoruz' cevabını vermişti. Bizler de bu şuur ile seçim çalışmalarında var olan tüm gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

2-1.20150307111718.jpg

BOZKIR'DA MİLLİ GÖRÜŞ RÜZGARI ESECEK

Ülkenin sorunlarının Milli Görüş ile çözüleceğini dile getiren Yıldırım, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı: "Bugün faiz batağına bulaşmış ülkemizin sorunları ancak ve ancak Milli Görüş iktidarı ile son bulacaktır. Ülkenin Milli Görüş'e eskisinden daha çok ihtiyacı var. 'Biz Hakk geldi, batıl zail oldu' diyen teşkilat abilerimizin verdiği eğitim ile bugünlere geldik. Hem abilerimizi hem de büyük Milli Görüş davamızı utandırmamak adına bu seçimlerin öncesinde, terimizin son damlasına kadar canla başla çalışacağız. Bozkır'da, Konya'da ve ülkemizde Milli Görüş'ün hakim olması yolunda çalışmalar sürdüreceğiz. Allah, tüm mahalle temsilcilerimizden başkanlarımıza kadar bütün teşkilat mensuplarına güç versin."

BERKHAN PARLAK  merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.