Bozdağ'dan MHP'ye ihanet cevabı

Bozdağ'dan MHP'ye ihanet cevabı

İktidarla muhalefet arasındaki İmralı polemiği kızıştı. MHP'nin ihanet suçlamasına AK Parti'den cevap gecikmedi

Bozdağ, kendilerini eleştiren MHP'ye "Şu anda MHP karşı çıkıyor ama DSP-MHP-ANAP koalisyonu döneminde de görüşmeler olduğunu herkes biliyor." sözleriyle cevap verdi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, BDP  İmralı ile görüşmesini "vatana ihanet" olarak tanımlayan Devlet Bahçeli'ye mesaj gönderdi.

Devlet Bahçeli İmralı görüşmelerini ağır bir dille eleştirmiş, "İmralı canisi ile yapılan pazarlıklar ve yaşanan mektup rezaleti" başlığıyla yazılı bir açıklama yapmıştı.

BİZDEN ÖNCEKİ HÜKÜMETLER DE GÖRÜŞTÜ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ çözüm sürecindeki görüşmelere ilişkin: ''Bizden önceki hükümetler döneminde de bazı devlet görevlilerinin İmralı ile görüşmeler yaptığını bütün Türkiye kamuoyu biliyor.

MHP'NİN YAPTIĞI KARDEŞLİĞE AYKIRI

Şu anda MHP karşı çıkıyor ama DSP-MHP-ANAP koalisyonu döneminde de görüşmeler olduğunu herkes biliyor. Bunu gündelik siyasetin konusu yapmak, gündelik siyasi rekabette ön almak için bunları konuşmak, değerlendirmek Türkiye'nin birliğine, kardeşliğine ve Türkiye'nin atmak istediği adımlara zarar vermekten başka sonuç doğurmaz. Sayın Kılıçdaroğlu'na da bir fayda sağlamaz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.