Bölgesel’den 1 puan çıktı

Bölgesel’den 1 puan çıktı

Bölgesel Amatör Lig 4.grupta mücadele eden Konya takımları haftayı 1 puanla kapattı. Akşehirspor sahasında 1 puan alırken Selçuklu Belediyespor evinde Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda kaybetti

Bölgesel amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimiz Akşehirspor sahasında Karaman Belediyespor ile sahasında 1-1 berabere kaldı ve puanını 10’a çıkardı. Selçuklu Belediyespor ise sahasında Osmaniyespor’a 2-0 yenildi. Mavi-beyazlı ekip galibiyet hasretini bu maçta da devam ettirerek 1puanda kalmaya devam etti.

Bölgesel Amatör Ligde son haftalarda çıkışa geçen Sarayönü Belediyespor,  üstün olan taraf olmasına rağmen Ceyhan’dan eli boş döndü.

Karşılaşmanın başında kontrolü eline geçiren yeşil-siyahlılar, 2. dakikada gole yaklaştı. Ahmet Sarı’nın pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Abaka’nın sert vuruşunu kaleci Ersin güçlükle çeldi. 5. Dakikada Kubilay’ın ceza sahası dışından vuruşu kalecide kaldı. 8. dakikada defansın arkasına sarkan Abaka kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi.  19. dakikada Oğuzhan’ın kestiği topu Alihan kafayla filelere gönderip ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da baskısını sürdüren temsilcimiz golü ilk yarının sonlarında buldu. 44’de Kubilay’ın sert vuruşu kalecide kalırken, 45+1 de Ceyhan defansının kafayla uzaklaştırma istediği topu önünde bulan Ahmet Sarı’nın sert vuruşu skoru eşitledi.

İkinci yarıya golün morali ile başlayan yeşil-siyahlılar, 61’de kendi kalesine attığı golle yeniden geriye düştü. Oğuzhan’ın ortasını kafayla uzaklaştırmak isteyen Kenan, topu kendi kalesine gönderdi ve Ceyhnspor yeniden öne geçti. Golden sonra baskıyı arttıran Sarayönü Belediyespor özellikle Abaka ve Uğur’un bindirmekleri ile etkili oldu. 76’da kaleci ile karşı karşıya kalan Abaka’nın vuruşu kaleci Ersin’den döndü. Dönen topu önünde bulan Ahmet Sarı, boş kale yerine topu dışarı attı. 83’de Verkaçlarla çizgiye inen Uğur’un ortasında Abaka müsait pozisyonda topu altı pastan dışarı attı. 85. dakikada Uğur’un sağ kanattan ortasında Ahmet Sarı’nın kafa vuruşu az farkla auta gitti. Kalan dakikalarda Ceyhan ceza sahası içerisinde oluşan karambollerden sonuç çıkmayınca Sarayönü Belediyespor, Ceyhan deplasmanından puansız döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum