Bölgeselde puansız hafta

Bölgeselde puansız hafta

Bölgeesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Konya temsilcileri haftayı puansız kapattı sezonun 21. hafta maçlarına çıkan temsilcilerimiz rakipleri karşısında sahadan yenilgi ile ayrıldı.

Bölgeesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Konya temsilcileri haftayı puansız kapattı sezonun 21. hafta maçlarına çıkan temsilcilerimiz  rakipleri karşısında sahadan yenilgi ile ayrıldı.

AKŞEHİRSPOR TEK GOLLE YENİLDİ

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden ve Konya takımları arasında en başarılı performansı sergileyen Akşehirspor Karaman Belediyespor ile Konya’da oynadığı maçı 1-0 kaybetti. Kırmızı-beyazlı ekip 26 puanla girdiği haftayı aynı puanla kapattı.

SARAYÖNÜ CEYHAN’A DİRENEMEDİ

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise sahasında liderlik kovalayan güçlü Ceyhanspor’a 2-1 yenildi. Direkt kümede kalma hesabı yapan ve ligi Akşehirspor’un üzerinde tamamlamak isteyen yeşil-siyahlı ekip Akşehirspor’un kaybettiği haftada  sahasında 2-1 yenilerek bu avantajı iyi değerlendiremedi.

SELÇUKLU’NUN DA ELİ BOŞ

Grupta mücadele eden tek merkez temsilcisi olan Selçuklu Belediyespor da diğer temsilcilerimiz gibi haftayı yenilgi ile kapattı. Mavi-beyazlı ekip Osmaniyespor’adeplasmanda 3-0 gibi farklı bir skorla kaybederek haftayı puansız kapattı.

Bölgesel amatör Lig 4. Grupta oynanan 21. Hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde:Dörtyol Gençlerbirliği 2-0 Akdeniz Belediyespor, Karaman Bld.1 - 0Akşehirspor,  Kozan Belediyespor4-2Hadırlıgücü, Mersin BŞBld MESKİ 0-0 Toroslar Belediyespor, Nevşehirspor GK 1-0 Reyhanlı Belediyespor, Osmaniyespor FK 3-0 Selçuklu Belediyespor, Sarayönü Belediyespor 1-2Ceyhanspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.