Bölgeselde maçlar bugün

Bölgeselde maçlar bugün

Bölgesel Amatör Lig 4. grupta Pazar günü oynanması gereken maçlar Öğrenci Seçme Sınavı nedeniyle Salı Gününe ertelenmişti.

Bölgesel Amatör Lig 4. grupta Pazar günü oynanması gereken maçlar Öğrenci Seçme Sınavı nedeniyle Salı Gününe ertelenmişti. Karşılaşmalar bugün oynanacak.Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden  temsilcilerimizAkşehirspor Selçuklu Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor maçlarınıbugün oynayacak.

AKŞEHİR VE SELÇUKLU EVİNDE

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimiz Akşehirspor ve Selçukluspor sezonun 22. hafta maçlarında evlerinde puan arayacak. Selçuklu Belediyespor sahasında Dörtyol Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Selçuklu Belediye Sahasında oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Akşehirspor ise sahasında Kozan Belediyespor ile karşılaşacak. Saat 13.30’da başlayacak mücadele Nasreddin Hoca Stadında oynanacak.

AKŞEHİR AVANTAJ KAYBETMEK İSTEMİYOR

Ligde direkt kalmayı hedefleyen Akşehirspor  SarayönüBelediyespor’la azalan puan farkını korumak yada açmak istiyor. Kırmızı-beyazlı ekip  güçlü Kozan Belediyespor’u yenerek çıkış içerisinde olan Sarayönü Belediyespor’un sıralamada kendisini geçmesine izin vermek istemiyor. Akşehir ve Sarayönü Belediyespor arasında 2 puanlık fark bulunuyor

SARAYÖNÜ DEPLASMANDA

Sarayönü Belediyespordeplasmanda puan avına çıkıyor. Bölgesel Amatör Lig 4. grupta 22. haftada oynanacak karşılaşmalar kapsamında yeşil siyahlılar Adana Hadırlıgücü'ne konuk olacak.  Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.Kendi evinde Ceyhanspor'a boyun eğen yeşil-siyahlı ekip, kaybettiği puanların telafisini bir başka Adana temsilcisi Hadırlı Gücü karşısında arayacak. Sarayönü Belediyespor alacağı galibiyet karşısında, muhtemel olarak haftayı en karlı kapatacak takım olacak. Konya liderliği yarışındaki rakibi olan Akşehirspor'un, şampiyonluğun favorisi Kozan Belediyespor ile karşılaşacağı haftada, Sarayönü yarışta bir adım öne geçmek istiyor. Sarayönü Belediyesporkadrosunda sakat olan Enes dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan haftayı Kozan Belediyespor'a karşı 4-2 mağlubiyetle tamamlayan Hadırlıgücü düşme potasında yer alıyor. Kendi evinde 1 galibiyet, 1 beraberlik, 9 mağlubiyeti bulunan Adana temsilcisi, grubun en zayıf halkalarından olsa da sürpriz sonuçlara imza atabiliyor. Sarayönü'nde oynan ilk karşılaşmada temsilcimiz rakibini 2-1 mağlup etmişti. 13. sırada yer alan Hadırlıgücü, oynadığı 21 karşılaşmada 3galibiyet, 3 beraberlik, 15 mağlubiyeti bulunuyor. Toplamda 17 gol atıp 44 gol yiyen Adana temsilcisinin puanı 12.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.