Bölgesel Ligde hedef galibiyet

Bölgesel Ligde hedef galibiyet

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Konya temsilcileri bugün sezonun 8.hafta maçlarına çıkacak

SARAYÖNÜ 3’TE 3 PEŞİNDE

Sarayönü Belediyespor, yılın zorlu karşılaşmalarından birine çıkacak.  bugün saat 13.30’da Adana temsilcilerinden Ceyhanspor'a deplasmanda konuk olacak yeşil-beyazlı ekip, deplasmandan puan getirmenin hesaplarını yapıyor.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu olmasına rağmen play-off karşılaşmalarında Niğde Belediyespor'un çalımını yiyen Ceyhanspor, bu sezon yine şampiyonluk hedefi doğrultusunda ciddi paralar harcayarak pahalı bir kadro oluşturdu. Grubun en çok para harcayan takımlarının başında gelen Adana temsilcisinin elde ettiği başarıların buna paralellik göstermemesi ise camia içerisinde çalkantılara ve takımda çatırdamalara neden oluyor. Son üç haftada 7 puan kaybeden Ceyhanspor, iki karşılaşmasında berabere kaldıktan sonra, bu hafta Kozan Belediyespor'a 2-0'lık skorla boyun eğmek zorunda kaldı.

Lig'in 7. haftası itibariye 3 galibiyeti, 2 beraberliği ve 2 mağlubiyeti bulunan Ceyhanspor, bugüne kadar attığı 9 gole, 4 golle karşılık gördü. Yeşil beyazlıların puanı 11

SELÇUKLU SİFTAHI OSMANİYE İLE YAPMAK İSTİYOR

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Selçuklu Belediyespor  bugün sahasında Osmaniyespor’u konuk edecek. karşılaşma 13.30’da başlayacak. Mavi-beyazlı ekip alınan yenilgiler nedeniyle oldukça üzgün olmasına rağmen, takım bu hafta oynanacak olan karşılaşma için galibiyetten umutlu. Takımda cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kadro kurmakta zorlanan teknik ekip, tüm bu olumsuzluklara rağmen Osmaniyespor karşısında en iyi şekilde mücadele edeceklerine işaret etti.

Osmaniyespor takımı ligde geride kalan haftalarda topladığı 11 puanla 7. sırada yer alıyor. Selçuklu Belediyesi ile Osmaniyespor arasındaki mücadele bugün saat: 13:00 da Selçuklu Belediye Stadında oynanacak.

AKŞEHİR TEKRAR ÇIKIŞ İSTİYOR

Ligde duraklama dönemine giren Akşehirspor bugün sahasında Karaman Belediyespor ile karşılaşacak. Saat 13.30’da başlayacak mücadele Akşehir Nasrettin Hoca Stadında oynanacak. Kırmızı-beyazlı ekip sırlamada 9 puanla 10. basamakta yer alırken Karaman Belediyespor ise 12 puanla 5. basamakta bulunuyor

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.