Boks şampiyonasında  heyecan  devam ediyor

Boks şampiyonasında heyecan devam ediyor

Boks Federasyonunun 2010 yılı faaliyet programı dahilinde bulunan ve Konya’da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasında heyecan devam ediyor.

100. Yıl Spor Salonunda yapılan ve 56 ilden  toplam 536 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda Konya’dan 3 sporcu bulunuyor. Müsabakalar 20 Haziran tarihinde son erecek.

Konuyla ilgili konuşan Boks İl Temsilcisi Abdullah Pekdemir organizasyona katılan grupları rahat ettirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Pekdemir müsabakalara katılan çocukların çoğunun daha acemi olduğunu ve ilerleyen yıllarda daha da tecrübe kazanacaklarının altını çizdi. Abdullah Pekdemir, “ Şampiyona güzel bir şekilde devam ediyor. Ancak ben kendi adıma konuşuyum pek fazla yetenekli çocuk göremedim. Asıl önemli maçlar bugün yapılacak. Konya’dan 3 sporcu bu şampiyonada mücadele ediyor. Fakat iki sporcumuz elendi. 37 kiloda Enes Çakır isimli sporcumuz ise başarılı sonuçlar aldı. Şampiyonaya katılan grupları rahat ettirmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah şampiyona tamamlandığında Konya’ya yakışır bir şekilde ağırlamış oluruz misafirlerimizi. Ben tekrardan tüm katılımcılara başarılar diliyorum” diye konuştu      
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.