Boğaz Köprüsü’nde Atlayan Şahsı İntihara Teşvik Ettiği İddiasıyla Gözaltına Alınan Hülya U.’nun Eski Eşi Patkava:

Boğaz Köprüsü’nde Atlayan Şahsı İntihara Teşvik Ettiği İddiasıyla Gözaltına Alınan Hülya U.’nun Eski Eşi Patkava:

Boğaz Köprüsü’nde intihar eden şahsa "atla" diyerek tepki gösterdiği iddia edilen Hülya U.’nun eski kocası Mustafa Patkava, eski eşinin kanser hastası olduğunu belirterek, "Bu olay Hülya’nın ölümüne...

Boğaz Köprüsü’nde intihar eden şahsa "atla" diyerek tepki gösterdiği iddia edilen Hülya U.’nun eski kocası Mustafa Patkava, eski eşinin kanser hastası olduğunu belirterek, "Bu olay Hülya’nın ölümüne neden olur. Asıl o zaman bu polisler Hülya’yı öldürmüş olacak" dedi.

İstanbul Adliyesine gelen Hülya U.’nun eski eşi Mustafa Patkava iki kadının gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Hülya U.’nın kanser hastası olduğunu ve psikolojik tedavi gördüğünü söyleyen Patkava, kullandığı ilaçları da gazetecilere gösterdi.

Hülya U.’nun araçtan "atla" diye bağırmasının mümkün olmadığını savunan Patkava, "Kadın nereye bağırıyor. Meraktan camdan kafasını uzatmış. Merakta ne oluyor diye bakmış kadın. O sırada kadını görüyorlar. Orada tamamen tesadüf olması. Milli Piyango gibi bir şey. Olacak şey değil. Trafikte bunalmışlar 3 saat trafikte kalmışlar. Adam çıkmış orada bekliyormuş. Bu olay Hülya’nın ölümüne neden olur. Asıl o zaman bu polisler Hülya’yı öldürmüş olacak. Her gün hastanede. O gün hastaneye gitmek zorundaydı satış için annesinin yanında bulundu zorunlu olarak bir arsa satışı için. Bağırmadıklarını söylediler. Seslerini duyurmaları mümkün değil. Merve de sadece kafasını uzatmış ne oluyor diye bakmış. Siz de merak edip bakmaz mısınız" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.