Bodrum’a Resort Projesi

Bodrum’a Resort Projesi

Astaş Holding, Mandarin Oriental Hotel Group ile Bodrum’da resort projeye hayat veriyor. Projede villa ve tatil evleri kapılarını açtı.The Residences at Mandarin Oriental, Göltürkbükü Cennet Koyu’nda 600 dönüm arsada olup; 2,5 kilometre sahil...

Astaş Holding, Mandarin Oriental Hotel Group ile Bodrum’da resort projeye hayat veriyor. Projede villa ve tatil evleri kapılarını açtı.

The Residences at Mandarin Oriental, Göltürkbükü Cennet Koyu’nda 600 dönüm arsada olup; 2,5 kilometre sahil hattında konumlanıyor. Bir milyon yeni bitki ve yüz bin yeni ağacın da dikildiği, on bin zeytin ağacının bulunduğu projenin yüzde 85’ini yeşil alan teşkil ediyor. Projede tamamı deniz manzaralı, infiniti havuzlu 98 villa ve 116 rezidans var. 300 dönüm yeşil alan; çocuk ile genç mekanlarının yanı sıra spor alanları The Residences at Mandarin Oriental’in sunduğu imkanlardan.

İtalyan mimar Antonio Citterio’nun tasarımını yaptığı Mandarin Oriental, Bodrum oteli ise Temmuz ayından bu yana hizmette. Otelde aile odaları ve villalar bulunuyor.

Projede toplamda 2 bin 700 metrekare alana yayılan SPA ve hamamlar var.

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, “Bodrum; Côted'Azur, Cannes, Monte Carlo ve Karayiplerin ünlü adası St. Barth ile dünyanın en iyi tatil alanlarından. Bodrum, dünya starlarının mega yatları ve jetleriyle gelip partilerini, özel davetlerini, düğünlerini yaptığı ve tatillerini geçirdikleri bir merkez olarak öne çıkıyor. The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum’da bulunan villa ve rezidansların yüzde 80’ i satıldı. Müşterilerimizin yüzde 40’ ı yabancılardan teşekkül ediyor.“ dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.