‘Bizim Ora’da düğün mutluluğu

‘Bizim Ora’da düğün mutluluğu

Düğün sektörüne yeni adım atmasına rağmen kısa sürede büyük bir başarı yakalayan Bizim Ora Düğün Bahçesi, şehrin gürültüsünden uzak, çam ve meyve ağaçlarının arasında düğün yapmanın ve birbirinden lezzetli Konya düğün yemeğinin tadını çıkarmak isteyen düğ

Bizim ora, düğün sayısına göre 80 ile 100 bayan ve erkek garsonun hizmet verdiği 6 bin metrekarelik alan üzerine kurulan aynı anda 20 bin kişiye düğün yemeği verecek kapasitede olan uzman kadrosu ve imkanları ile Konya’ya bu alanda yeni bir soluk getirdi.

Karahüyük Mahallesi Hatıp Caddesi üzerinde geçtiğimiz yıl hizmete giren Bizim Ora Düğün Bahçesi sahiplerinden İsmail Hepokur, “Bahçemiz şehrin tüm gürültüsünden ve kirliliğinden uzak dört etrafı yol 3 bin metrekare otoparka sahip. Doğanın tüm güzelliklerini barındıran meyve ağaçları ve rengarenk çiçeklerle bezenmiş güzellikleriyle aynı anda 2 bin 500 kişiye hizmet verecek kapasitede. Düğüne gelen davetli sayısına göre bayan ve erkek personelimiz hazır. Bizim en büyük arzumuz müşteri memnuniyetini ön planda tutmak ve gerek düğün sahiplerinin gerek misafirlerinin en güzel hizmeti almalarını sağlamak” dedi.

 

Düğün pilavı fiyatlarının da Konya’da örnek olacak oranda olduğunu özellikle vurgulayan Hepokur, “Konya düğün pilavının belirli bir oranı var. Normal olarak verilmesi gereken miktar sırası ile şu şekilde; Yayla çorbası her zaman olduğu gibi ilk sırayı alır. Akabinde masanın iştahına göre 3 veya 4 tepsi etli pilav. Daha sonra 2 tepsi irmik helvası. İrmiğin ardından masanın isteğine göre 1 veya 2 tas bamya çorbası. Bamya çorbasının ardından son tur pilavlar. Bu aslında bir tepsi olması gerekir ama masanın isteğine göre bu değişiyor. Son pilavın yanında ise 3 tabak zerde ve kişi sayısı kadar meyve suyu ve su. Bizim yemek konusunda düğün sahiplerine sağladığımız en büyük imkan kesinlikle fark almadan her masaya sınırsız etli pilav ikramı. Düğün sahibi bin kişilik pazarlık yapmıştır. Ancak misafir 150 kişi fazla gelmiştir veya masalar gereğinden fazla etli pilav istemiştir. Bunun için kesinlikle fark almayız. Böylesine sınırsız hizmetin bedeli ise her masaya 1 kilo 420 gram et miktarı olmak şartı ile bin kişiye kadar kişi başı 7,5 TL. 2 bin kişiye kadar 7 TL. buna sınırsız çay hizmeti de dahil” dedi.

Düğün yemeğini pişiren ekibinin alanlarında uzman kadro olduğunu da özellikle vurgulayan Hepokur, “Aşçılarımız Konya pilavını en iyi şekilde pişiren ekibimiz. Zaten pilav ve diğer yemeklerin lezzeti bizi farklı kıldı. Yemek ihtiyaçlarını sürekli olarak aynı yerden almaya özen gösteriyoruz. Bunun nedeni aldığımız ürünün kalitesini biliyoruz. Düğün pilavının pişirilmesinde kullanılan odunlara, yemeklerde kullanılan yağlara kadar kullandığımız bütün malzemenin en kaliteli olmasına her zaman özen gösterdik. Düğün sahipleri misafirlerini yeşillik ve gül bahçesi arasındaki bekleme alanlarında ağırlarken, misafirlerimizin çocukları ise bahçemizin vazgeçilmezi olan palyaçolar eşliğinde ve çocuk parklarında gönüllerince bir gün geçiriyor. Anne babalar pilavın ve düğünün tadını çıkarırken çocuk eğitiminde büyük deneyimleri olan görevli arkadaşlarımız ise minik yavrularımız ile düğün sonuna kadar ilgileniyor. Düğün yapacak olan aileleri bahçemizin ve ekibimizin özelliklerini görmeleri için davet ediyoruz” diye konuştu.

 

ALİ SAİT ÖGE

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum