Bize yakışanı yaptık

Bize yakışanı yaptık

Konya Anadolu Selçukluspor, ligin son haftasında eşine az rastlanır bir olaya imza attı.

Konya Anadolu Selçukluspor, ligin son haftasında eşine az rastlanır bir olaya imza attı. İlk yarıda rakip oyuncunun sakatlanması sonrasında 10 kişi kalan rakibi karşısında Teknik Direktör İlker Erdem Can Demir Aktav’ı kenara aldı ve yeşil beyazlılar ikinci 45 dakikayı 10 kişi ile tamamladı.

Spor Toto 2. Lig’de 2013-2014 sezonu tamamlandı. Sarıyer maçı ile ligde kalmayı garantileyen yeşil beyazlılar son maçında ise kendisi gibi ligde kalmayı garantileyen Gümüşhanespor ile 0-0 berabere kaldı.

FAİR-PLAY’E ÖRNEK
Sahaya 11 kişi ile çıkan ve yedek kulübesinde oyuncusu bulunmayan rakip Gümüşhanespor’da 30. dakikada defans oyuncusu Selçuk sakatlanarak kenara alındı. Selçuk’un yerine sahaya oyuncu koyamayan Gümüşhanespor ilk yarıyı 10 kişi ile tamamladı. Bunun üzerine ikinci 45 dakika da Teknik Direktör İlker Erdem ayağında çekme olan can Demir Aktav’ı kenara alarak takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmada ikinci 45 dakikayı iki takımda 10’ar kişi olarak tamamladı.

“KULÜBÜMÜZÜ TEMSİL ETTİK”
Teknik Direktör İlker Erdem konuyla ilgili olarak Merhaba Spor Servisi’ne verdiği röportajda, amaçlarının kulüplerini gerektiği gibi temsil etmek olduğunu belirterek, “Sahadaki iki takımında ligde kalma veya düşme gibi bir sıkıntısı yoktu. Böylesi bir ortamda yapılabilecek en centilmence hareketi gerçekleştirdik. Biz sadece sahada bize yakışanı yaptık. Rakibimizin 10 kişi kalması sonrası an Demir’i kenara aldım. Bu şekilde Konya2yı ve kulübümüzü layıkıyla temsil etmeye ve o hoşgörüyü göstermeye çalıştık.” dedi.

“BİZ SEÇİLEN İNSANLARIZ”
İlker Erdem gelecek sezonla ilgili soruya ise şu cevabı verdi, “Daha önce de ifade ettim. Biz teknik adamlar tercih edilen insanlarız. Gelecek sezonda ne olacağını şimdiden söylemek zor. Kulübümüzün önünde bir genel kurul var. Onun ardında eğer yönetimimiz yaptığı değerlendirme sonrası bizlerle görüşürlerse elbette görevimize devam ederiz. Her zaman söyledim; ben Konya’da mutluyum. Bir kere daha yönetimimize ve Konya şehrine bize göstermiş oldukları özveri ve değer için teşekkür ederim. Artık bekleme zamanı. Hakkımızda hayırlısı olsun.”

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.