Biz üzerimize düşeni yaptık!

Biz üzerimize düşeni yaptık!

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Tunahan Turhan Aliağa karşısında alınan mağlubiyetle ilgili olarak “Biz yönetim olarak görevimizi yaptık ancak oyunculardan karşılığını alamadık” diye konuştu

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Aliağa Petkim deplasmanından alınan yenilginin şoku sürüyor. Basın sözcüsü Tunahan Turhan basketbolcuların üzerine düşen görevi yapmadığını söyleyerek takımı eleştirdi.

GAK DİYORLAR VERİYORUZ GUK DİYORLAR VERİYORUZ

Takımın basın sözcüsü Tunahan Turhan yönetim olarak üzerine düşen görevleri tamam ile yerine getirdiklerini ifade ederek:  “Takımın durumu ortada. Aliağa maçında mağlup olduk. Benimde yönetiminde yeneceğimizi düşündüğümüz bir maçtı. Herkes bu maçı almak zorunda olduğumuzu biliyordu. Biz başkan ve yönetim olarak teknik heyetine de sporculara da karşı olan tüm yükümlülüklerimizi yerine getirdik. Maddi sıkıntılar çektik, bulduk buluşturduk onları mağdur etmedik. Sıkıntılı zamanlar oldu onlara yansıtmadık. Primlerini ödedik, maaşlarını günü gününe ödedik. Bundan sonra artık onların bir şeyler yapmaları gerekiyor. Bu Aliağa maçını almaları lazımdı. Bu kapasiteye sahiptiler. Bu kapasiteye sahip olmasalar ağzımızı açmazdık ve yenilgiyi de kabul ederdik. Ama bu yenilgiyi kabul etmiyoruz.

Bizim prim deniyor tamam diyoruz. Primleri gününde ödüyoruz, maaşlarını gününde ödüyoruz. Gak diyorlar veriyoruz,  guk diyorlar veriyoruz. Bunun karşılığını da haklı olarak da bekliyoruz. Bundan sonra bunun karşılığını nasıl verecekler bilmiyorum. Ne yapmaları gerekiyorsa yapacaklar. Biz yönetim kurulu olarak bu takımı düşürmeyeceğiz ve üzerimize düşeni yapacağız dedik. Öyle de yaptık. Bundan sonrası onlara kalmış. Teknik heyet ve oyunculara kalmış” dedi

 DERTLERİ YOK

Turhan, “Maç sonunda toplantımız oldu. Görüşlerimizi paylaştık.  Ancak oyuncularla bir araya gelmedik. Bir dertleri var mı diye sormadık çünkü dertleri yok. Biz yapmamız gereken her şeyi yaptık. Onlarda görevlerini yapıp maçı alacaklardı. Hakem hata yaptı doğru. Biz daha öncede hakem hataları ile karşılaştık. Tofaş maçında hatalar yapıldı. Ardındaki maçlarda yine hatalar yapıldı. Bu maçta da hakem hatası var evet doğru. Ama gerekiyorsa hakemi de yeneceksin. Gerekiyorsa bunu da yapacaksın.  Hocamızın oyuncu istedi bu takım ligden düşmeyecek dediğimizde. Gittik istediği oyuncuyu aldık. Yerli oyuncuyu istediler ancak bulamadık. Yerli oyuncu yok, öyle yüksek bütçelere de sahip değiliz.

OYUN OYNAMADIK

Aliağa karşısında oyun oynamadıklarını dile getiren basın sözcüsü Tunahan Turhan “Biz onlar iyi olduğunda iyi dedik. Beşiktaş maçı sonrasında kimse bir şey dedi mi? Olmayacak işler oldu. Şanssızlık dedik. Mersin BŞB maçında iyi oynadık ama şanssız bir şekilde kaybettik. Aliağa Petkim maçında oyun oynanmadı. Biz ligde kalmak adına o maçı almak zorundaydık. Herkes önüne bakacak ve hatalarını bulacak. Biz sorumluluklarımızı yerine getiriyorsak onlarda profesyonel oyuncu yapmaları gerekenleri yapacak. Beşiktaş maçındaki oyunu oynasak sahadan galibiyetle ayrılmamız içten bile değildi. Biz oyun oynadık da mı yenildik? Biz oyun oynamadık Aliağa maçında” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.