Bitlis’te 40 Kilo Esrar Ve 2 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bitlis’te 40 Kilo Esrar Ve 2 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bitlis’te jandarma ve polis tarafından yapılan iki ayrı operasyonda 40 kilogram kubar esrar ve 2 kilo 16 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirildi. İki olayla ilgili 4 kişi yakalandı. Konuyla ilgili Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada,...

Bitlis’te jandarma ve polis tarafından yapılan iki ayrı operasyonda 40 kilogram kubar esrar ve 2 kilo 16 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirildi. İki olayla ilgili 4 kişi yakalandı.

Konuyla ilgili Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 13 Ağustos 2014 tarihinde Mutki ilçesi Yazıcık Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Kayran köyünde bir şahsın evine operasyon düzenlenmiştir. Ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde 40 kilogram kubar esrar ele geçirilmiştir. Söz konusu olay ile ilgili olarak yakalanan iki şüpheli gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmiştir." denildi.

Valilikten yapılan diğer yazılı açıklamada ise İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta 2 kilo 16 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirildiği açıklandı.

Uyuşturucu eroin maddesine el konulduğunun belirtildiği açıklamada ayrıca olayla ilgili şüpheliler V.A. ve H.Ü. isimli şahısların uyuşturucu eroin madde ticareti yapmak, nakletmek, bulundurmak suçundan gözaltına alındığı ve sevk edildikleri Bitlis Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandıkları belirtildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.